SSK'da çıkış tarihinin farklı olması?
Çalıştığım temizlik firmasından basit sebepler yüzünden çıkarıldım.İşten çıkarılma tarihim 10.06.2009,ancak firma ssk'da 31.05.2009 tarihinde çıkışımı göstermiş.10 gün yedikleri hakkımı nasıl alabilirim veya kanıtlama şansım varmı ? Çalıştığım bölgedeki 7/24 kameraların kayıtları 7 gün sonra otomatik siliniyormuş,elimde sadece orda çalışan güvenlik vs. söyleyebilicekleri var.Birşey yapabilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
Metin Tayyar
Re: SSK'da çıkış tarihinin farklı olması?
Çıkışınız yapılırken size yazılı belge vermeleri gerekirdi.Orada mutlaka çıkış tarihinizin olması gerekir.
Alıntı:
MetinTayyar rumuzlu üyeden alıntı
Çalıştığım temizlik firmasından basit sebepler yüzünden çıkarıldım.İşten çıkarılma tarihim 10.06.2009,ancak firma ssk'da 31.05.2009 tarihinde çıkışımı göstermiş.10 gün yedikleri hakkımı nasıl alabilirim veya kanıtlama şansım varmı ? Çalıştığım bölgedeki 7/24 kameraların kayıtları 7 gün sonra otomatik siliniyormuş,elimde sadece orda çalışan güvenlik vs. söyleyebilicekleri var.Birşey yapabilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
Metin Tayyar
İşten aYRILDIĞINIZ TARİHİ bildiren bir dilekçeyi SGK'ya veriniz.
Dilekçeyi yazmayı düşünüyorum bende ama sonuçta kanıtlıyacak bi durumum yok zannedersem.Ama genede bilgilendirmeler için sağolun.