Re: Boşanma ve mal paylaşımı
Evlilik öncesi alınan mallar kesinlikle mal paylaşımına girmez.Evlilik öncesi olduğu için 2002 de alınmış olması bu durumu değiştirmez. Kim almış olursa olsun,hak talep edemez.Sanırım erkeksiniz,çocuğun velayeti konusunda hiç ümitlenmeyin.Annesinde kalır.
Alıntı:
kuzey441 rumuzlu üyeden alıntı
ben 2003 yılında evlendim ve şimdi eşim bana boşanma davası açtı ve ailesiyle birlikte beni devamlı sıkıştırarak herşeyini alıcaz elinden diyolar. şu an oturduğumuz daire ben bekarken (2002 yılında) babam tarafından benim üstüme alındı. bu daireden hak talep edebilirmi. evlenirken hiçbir hukuki anlaşmamız yok.
ve üç yaşında bi kızımız var velayetini alma şansım varmı . teşekkürler şimdiden
Bunu dediklerini şahitlendirin, duysun birçok kişi.Bu kişileri sizde mahkemeye şahit gösterin. Sizi tehdit ettiklerini ispatlayın.
Şu an oturduğumuz daire diyorsunuz. Hala eşinizle aynı evde mi oturuyorsunuz?
Re: boşanma konusunda yardım
Alıntı:
ACİRAS rumuzlu üyeden alıntı
çoçuğumuz olmadığı için doktor tüp bebek önerdi.eşim buna şansı düşük diye karşı çıkıyordu.benden habersiz bileziklerimi alan eşimle tüp bebek yaptırırsa bilezikleri bunun karşılığı olarak unutabileceğimi söyledim.söz verdi ama aradan 7 ay geçti yapmadı.şimdi boşanmak istiyorum.birde her zaman yaşım konusunda bana hakaret etti.bu yüzden bebeğimiz olmuyormuş.ben önce mi davayı açayım.ne alabilirim.teşekkürler..
Sayın aciras yazdıkalrınız açık ve anlaşılır değil. Konuyu yeniden toparlatyın, Sorularınızı ayrı ayrı sorun. Daha kolay yardım alabilrisiniz.
Geçmiş olsun...
arkadaşlar ya ben neden yeni konu açamıyorum daha doğrusu yeni konuyu nerden açacam
Cevap: Re: Boşanma ve mal paylaşımı
Alıntı:
sevgi sena rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar ya ben neden yeni konu açamıyorum daha doğrusu yeni konuyu nerden açacam
üyeliğinin üzerinden üç gün geçmesigerekiyormuş..
Alıntı:
sevgi sena rumuzlu üyeden alıntı
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=53162
Alıntı:
nazan-idil rumuzlu üyeden alıntı
üyeliğinin üzerinden üç gün geçmesigerekiyormuş..
Üye olduğunuz anda, konu açabilirsiniz.
Açtığınız konuda yazım kurallarına uymanız gerekir.