Re: Babalar günü kutlu olsun
Ne mutlu size. Babalar gününüz kutlu olsun.
Ayrıca paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Re: Babalar günü kutlu olsun
Keşke babam yaşıyor olsaydı...
Mesleğe başladığımı bile göremedi.
Onu uzun yıllar mahçup etmiştim oysa bi kez gurur duyamadan veda etti.
Allah nur içinde yatırsın...
Cevap: Babalar günü kutlu olsun
Bu yıl oğlum Babalar günü armağanını bir hafta gecikme ile veriyor.
Yurt dışında bir Türk sanatçı olarak ülkesinin adını gururla temsil eden oğlum Adnan Çağan Yurdayüksel'in bana armağan ettiği RHoK'da ki sergisini tüm Hukuki net ailesi ve katılımcıları ile paylaşmak istedim.
Erhan Yurdayüksel
Adnan Çağan Yurdayüksel’in eserleri RHoK’da…
Adnan Çağan Yurdayüksel eserlerini We RHoK Güzel Sanatlar Akademisi´nde sergiliyor.
SERGİ : W E RHoK Academie Beeldende Kunsten Tentoonstelling - Open Dagen 2010
YER : Edouard de Thibaultlaan 2 1040 Etterbeek Brüksel Belçika
DÖNEM : 26 – 28 Haziran 2010
AÇILIŞ : 26 Haziran Cumartesi 2010 11.00 – 18.00
Flaman Güzel Sanatlar Akademisi (RHoK) geleneksel sene sonu sergisini hafta sonu açıyor. Akademinin çeşitli bölümlerinde çalışmalarını sürdüren sanatçıların tarihi atölyede yapmış oldukları eserlerden oluşan sergi bir kez daha sanatseverlerle buluşacak.
Akademinin Grafik Sanatlar Bölümünde çalışmalarına devam etmekte olan Adnan Çağan Yurdayüksel´in litografi tekniğiyle yaptığı çalışmaları da sergide yer alıyor.
Litografi
18. yüzyılın sonlarında geliştirilerek uygulanmaya başlanan litografi (taş baskı) tekniğiyle çalışmalarını sürdüren Adnan Çağan Yurdayüksel, varoluş temasının egemen olduğu doku ve efektlerden oluşan eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi.
26 Haziran Cumartesi günü açılışı yapılacak olan sene sonu sergisi, 28 Haziran 2010 tarihine kadar gezilebilir. Sergi, Cumartesi Pazar günü saat 11-18 arası, Pazartesi saat 11-21 arası izleyicilerin ziyaretine açık olacak.
Adnan Çağan Yurdayüksel
1983 İzmir doğumlu sanatçı, Brüksel´de ekonomi dalında yüksek eğitimini tamamlamıştır. Küçük yaştan beri eğitim aldığı sanatçı annesi Münire Yurdayüksel´in atölyesinde yetişen Adnan Çağan Yurdayüksel, sanatsal araştırma ve çalışmalarını Brüksel Flaman Güzel Sanatlar Akademisi RHoK´un tarihi grafik atölyesinde sürdürmektedir.
Sanatçının eserleri ayrıca 4 Temmuz 2010 tarihinde, tarihi sanat köyü olarak da bilinen Belçika´nın Brugge kentine bağlı Houtave´da düzenlenecek olan geleneksel sokak sergisinde de sanatseverler ile buluşacaktır.
http://yenihaber.be/go.php?go=30f196...last_news&pg=1