Boşanma süresinde çocuğumu görmeme
eşimle ayrlıma kararı aldık çocuğu istediğim zaman görecektim ailesi geldi aldı eşimi şimdi eşim bana çocuğu göremiyeceğimi ifade ediyor ayrıca acil ameliyat olması gerekiyor raporları aldım hastaneden ve göremiyeceğimi ifade edn msn kayıtlarıda var ne yapmalıyım
boşanmadık henüz ancak ewi terketti ve cuma günü dr hastaneye yatması gerektiğini söylesede yatmadı o raporlar şuan elimde gittiğinden bu yana telefonlarıma cvp vermiyorlar ve msn de görüşmemizde mahkeme süresin ce bana çocuğumu göstermeyeceği bunları kaydettim ayrıca eşim %40 özürlü ve yine ameliyatı söz konusu bu durumda çocuk kimde kalmalı mahkeme süresince boşanma kararı aldık ama çocuğu göstermiyorlar
Re: Boşanma süresinde çocuğumu görmeme
sorunuz tam anlaşılmıyor ki, örneğin ayrılma kararı aldık ne demek,
boşandınız mı boşanmadınız mı, ortada bir mahkeme kararı var mı yokmu, önce bu soruları cevaplamanız gerekir
Sanırım anlaşmalı boşanma kararı almışlar ancak henüz mahkeme süreci başlamamış.
boşanmadık henüz ancak ewi terketti ve cuma günü dr hastaneye yatması gerektiğini söylesede yatmadı o raporlar şuan elimde gittiğinden bu yana telefonlarıma cvp vermiyorlar ve msn de görüşmemizde mahkeme süresin ce bana çocuğumu göstermeyeceği bunları kaydettim ayrıca eşim %40 özürlü ve yine ameliyatı söz konusu bu durumda çocuk kimde kalmalı mahkeme süresince boşanma kararı aldık ama çocuğu göstermiyorlar