Murat Yıldırımı Babasını anlattıgı yeşil kitabını duymuşunuzdur, Ben bir ögrenciyim ve kitapları okumayı seviyorum.
Yeşil kitabı gündeme bayagı geldi alacam ama içimde alma diye bir ses var.
Yorumlarınızı bekliyorum :(
Printable View
Murat Yıldırımı Babasını anlattıgı yeşil kitabını duymuşunuzdur, Ben bir ögrenciyim ve kitapları okumayı seviyorum.
Yeşil kitabı gündeme bayagı geldi alacam ama içimde alma diye bir ses var.
Yorumlarınızı bekliyorum :(
Bak kardeşim;
Sana "şunu oku" "bunu okuma" diyen birisini sakın dinleme.. Her konudaki, her görüşteki kitabı oku. Sakın ayrım gözetme.. Okuduktan sonra, mümkünse aynı konudaki farklı görüştekilerin de kitaplarını/yazılarını oku ve değerlendirmeyi sen yap.
Ben de dahil, başkalarının değerlendirmelerine göre değil, değişik açılardan okuduktan sonra kendi doğrunu seç, yüreğinin götürdüğü yere git.
Sakın ha, bir takım dar düşünceli adamların "şunu okuma, bunu oku" dayatmalarına aldanma.. Her şeyi oku.. Kendini de küçümseme...
Yeşil ile ilgili piyasada on civarında kitap var. Murat Yıldırım'ın, babasını öven bir kitap yazdığı muhakkak. Oku ama, diğerlerini de oku. Sadece oğlunun yazdığını okursan, resmin bir kısmını görürsün, diğer kısımlar eksik kalır.
Şu kitabı okuyayım mı? diye sormuşsun.
Okuma diyorum. Bir kitabı birilerine sorarak okuyacaksan hiç okuma daha iyi. Sayın BİLGİLİ'nin dediği gibi, konu ilgini çekiyorsa birkaç kitap edinip okuman ve kendi görüşüne ulaşman en iyisi.
Yüreğinin götüreceği yere de fazla güvenme. Yüreğine takılıp gidenlerin çoğu pişmanlıklar içindedir. Yüreğine aklın rehberlik ediyorsa, cehenneme de gitsen orada bir cennet bulursun.
Özet olarak; biz dedik diye okuyacaksan okuma.