Cevap: Darp-tehdit-hakaret
iyi günler degerli hukukcu arkadaslar.,
yaklasik 9 aydir annemin aleyhinde Apartmandaki diger komsular ,
Savciliga giderek 76 yasindaki annem hakkinda suc duyurusunda bulunmuslardir,
Savcilik makami , Tanik sayisinin fazlaligi sebebiyle Kamu davasi acmak istemiyle Asliye Ceza mahkemesine gönderiyor,Yaklasik olarak 3 durusmadir,giriyoruz bu davalara,kendim 2 sayfaya yakin savunma yazip,lehte 3 tane sahit dinlettim.iddia edilenlerin birer iftira ,kulaktan dolma seyler oldugunu,komsularin bizi cekememezliginden kaynaklandigini,lehteki sahitlerde durumu kuvvetlendirecek ifade vererek ücüncü durusmayi tamamladik,bir tanidigim,maddi durumumuzu ifade etmemizi ve mahkemeden Avukat talep etmemizi salik vererek dilekce ile avukat istedim.Hakim bey bu duruma sinirlenerek,neden avukat talebinde bulundugumuzu,avukatlik masraflarini eger davayi kaybetmemiz halinde yüklüce olarak bizim ödeyecegimizi söyledi.
sizlere sorum,davanin sonucu daha önce hicbir adli olaya ve suca karismayan annem icin ne olabilir?berat karari alabilirmi, ve Hakim beyin dedigi gibi verilecek olan Avukatin masraflarini hicbir geliri olmayan emekli Annemin gercekten ödeyecegimidir? yani kisacasi mahkeme sonucu ne olabilir.,?
Tesekkürler.Islerinizde basarilar
Yalcin