Ev Sahibinin Tehdidi ile Senet İmzaladım
merhabalar
2008'in 11.ayında ev sahibimi eve çağırarak 1 ay içerisinde evden çıkacağımı söyledim. Kendisi evdeki misafirim ve benim üzerime yürüyerek "e..ek gibi oturacaksın , kışın ortasında ev boşaltılmaz 9. aya kadar sözleşme var elimde " diyerek bağırdı çağırdı.
Eve 5 yıl önce taşınmıştım ve sözleşme kırtasiyeden alınan bir sözleşme değildi kağıt üzerinde maddeleri kendisi belirlemişti. 5 yıl içerisinde ben sözleşme metninin bende olan kısmını kaybettim.
1 ay içerisinde eşyamı evden taşıdım ancak bu şehirde öğrenci olduğum için ve ev sahibinden korktuğumdan , ki bu süreçte eğer taşınırsam oğlunun avukat, bir oğlunun hakim olduğunu benden 9.ay sonuna kadar olan kirayı almasının 1 ay süreceğini ve bunu ödeyemeyeceğimden dolayıda eğitim hayatımı bitirmekle beni tehdit ettiğinden dolayı evin perdelerini cıkartmadım. Ancak kendisine sürekli evi boşalttığımı anahtarın komşuda olduğunu ilettim. Bu sürede eve hiç gitmedim.
Son 1 aydır ev sahibim 3000 TL ödemem gerektiğini yoksa hukuki yola başvuracağını beni mahvedeceğini söyleyerek beni tehdit etmeye devam etti. Bu arada sözleşme elimde olmadığı için sözleşmenin ne kadar süre ile yapıldığını bilemiyordum . En son perdeleri cıkarmak icin gittigimde bana 3000 TL lik 1 ay sonrasına bir senet imzalattı.
Sözleşmeyi okuduğumda 1 yıl için yapıldığını gördüm.
Tamamen eğitim hayatımı engelleyecek bir durum cıkmaması icin ve yaşadığım şehir de tanınmış çevresi geniş bir kişi olduğu için sesimi çıkarmadığım bu durum için şu anda ne yapabilirim.
Seneti imzalayalı 3 gün oldu. Önümdeki 27 gün içerisinde bende kendisine dava açabilirmiyim.
Sözleşmede sözleşmenin kendini yenileyeceği yönünde herhangi bir madde yok
Yardımlarınız için teşekkür ederim
iyi akşamlar dilerim
Re: Ev Sahibinin Tehdidi ile Senet İmzaladım
Alıntı:
guvenmiyorum rumuzlu üyeden alıntı
Kendisi evdeki misafirim ve benim üzerime yürüyerek "e..ek gibi oturacaksın
Ev sahibinizin evi ahır mıymış?:o :o :o
Re: Ev Sahibinin Tehdidi ile Senet İmzaladım
herhangi bir fikir verirseniz sevinirim. benim için çok önemli