Eşim Lojmanda Oturuyor Benim Borcumdan Dolayı Lojmana Haciz Gider mi?
LÜTFEN UZMAN GÖRÜŞÜ Eşim benden boşanmak için dava açmış bulunmakta. Henüz dava sonuçlanmadı . Şuan itibariyle ben annem ve babala kalmaktayım eşim ise kendi çalışmış olduğu birimin lojmanında kalmakta. Lojman tamamiyle onun adına tahsil edilmiş.Beni borcumdan dolayı eşimin oturduğu lojman dairesine haciz yapılıp yapılamayacağı ve eşim adına 12 milyar peşinatla TOKİ idaresinden bir ev alındı daha 95 ay taksidi var tapusu alınamamış durumda bu borç bu evi etkilermi ve eşimin maaşına benim borcumdan dolayı haciz konurmu. Şimdiden yapacağınız açıklamalarınız için sonsuz teşekkürler.
Re: Eşimle Ayri Yaşiyoruz Eşim Lojmanda Oturuyor Benim Borcumdan Dolayi Lojmana Haciz Gidermi
Alıntı:
noterahmet rumuzlu üyeden alıntı
LÜTFEN BİLGİ VERİN Eşim benden boşanmak için dava açmış bulunmakta. Henüz dava sonuçlanmadı . Şuan itibariyle ben annem ve babala kalmaktayım eşim ise kendi çalışmış olduğu birimin lojmanında kalmakta. Lojman tamamiyle onun adına tahsil edilmiş.Beni borcumdan dolayı eşimin oturduğu lojman dairesine haciz yapılıp yapılamayacağı ve eşim adına 12 milyar peşinatla TOKİ idaresinden bir ev alındı daha 95 ay taksidi var tapusu alınamamış durumda bu borç bu evi etkilermi ve eşimin maaşına benim borcumdan dolayı haciz konurmu. Şimdiden yapacağınız açıklamalarınız için sonsuz teşekkürler.
1-Senin borcundan dolayı borca eşin kefil değilse ,eşinin maaşına senin borcundan dolayı haciz konamaz konmaz.
2- senin borcundan dolayı eşinin TOKİ deki evine haciz konmaz.
3- Senin borcundan dolayı eşinin birlikte ikametinizin gözüktüğü lojmandaki evde bulunan eşyalara haciz< kona bilir.
Re: Eşim Lojmanda Oturuyor Benim Borcumdan Dolayı Lojmana Haciz Gider mi?
ilginiz ve alakanız için teşekkürler
Re: Eşim Lojmanda Oturuyor Benim Borcumdan Dolayı Lojmana Haciz Gider mi?
şimdi eşim benden ayrılmak için dava açmış, kendisi devlet lojmanında kalıyor ben ise ayrı bir evde kalıyorum, evlerimizi ayırdık misalen yinede onun eşyaları bu borçtan mesul olurmu