Açılmış davayı geri çekme , vazgeçme
iyi akşamlar..
03 05 2009 da evi terkeden eşime boşanma davası açtım ..
eşim beni aldatıyodu 3 kere affetmeme rağmen gene devam etti görüşmelerine..
ve sonunda 2 sayfa mektup yazarak gece yarısı evi terk ediyo ..
16gün boyunca hiç haber alınamayan eşim 16 gün sonra babasının evine gidiyo ..
2 oğlum var biri 3 diğeri 1 yaşında duruşma gününe 16 11 2009 kadar geçici velayet annesinde ...
elimde delillerim var cep telefonu msjları , türk telekom dökümanı , kendi elyazısı ile yazıp bırakıp gittiği not var bunları mahkemey sundum ...
sorum şu : şimdi anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum .. eğer anlaşmalı boşanırsam ,, şuanki davamı nasıl bozarım veya iptal ederim ..
anlaşmalı boşanma için yeniden bir dava açılmasımı gerekiyo ,, anlaşmalı boşanma daha erken bir sürede tek celsede biter diyolar ...
Re: açılmış davayı geri çekme , vazgeçme
Alıntı:
vefasız25 rumuzlu üyeden alıntı
iyi akşamlar..
03 05 2009 da evi terkeden eşime boşanma davası açtım ..
eşim beni aldatıyodu 3 kere affetmeme rağmen gene devam etti görüşmelerine..
ve sonunda 2 sayfa mektup yazarak gece yarısı evi terk ediyo ..
16gün boyunca hiç haber alınamayan eşim 16 gün sonra babasının evine gidiyo ..
2 oğlum var biri 3 diğeri 1 yaşında duruşma gününe 16 11 2009 kadar geçici velayet annesinde ...
elimde delillerim var cep telefonu msjları , türk telekom dökümanı , kendi elyazısı ile yazıp bırakıp gittiği not var bunları mahkemey sundum ...
sorum şu : şimdi anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum .. eğer anlaşmalı boşanırsam ,, şuanki davamı nasıl bozarım veya iptal ederim ..
anlaşmalı boşanma için yeniden bir dava açılmasımı gerekiyo ,, anlaşmalı boşanma daha erken bir sürede tek celsede biter diyolar ...
Sayın üye..
Aynı olaya dair bir sürü alt başlıkta bir çok konu açmışsınız. Bu şekilde davranarak sorularınıza yanıt bulmanız zor. Konu bütünlüğü şart. Üstelik hep aynı konudan bahsedip farklı sorularla bir yere varamazsınız. Başladığınız konudan devam etmeniz yararınıza olacaktır.
Anlaşmalı boşanmak istiyorsanız eşinizle anlaşırsınız, velayet, nafaka, tazminat, mal paylaşımı vs. konuları protokole bağlarsınız, avukatınız yada sizler mahkemeye sunarsınız. tek celsede de boşanırsınız. Bunu devam eden davanız içinde de yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun. Lütfen forum kurallarına uyalım..
Re: açılmış davayı geri çekme , vazgeçme
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üye..
Aynı olaya dair bir sürü alt başlıkta bir çok konu açmışsınız. Bu şekilde davranarak sorularınıza yanıt bulmanız zor. Konu bütünlüğü şart. Üstelik hep aynı konudan bahsedip farklı sorularla bir yere varamazsınız. Başladığınız konudan devam etmeniz yararınıza olacaktır.
Anlaşmalı boşanmak istiyorsanız eşinizle anlaşırsınız, velayet, nafaka, tazminat, mal paylaşımı vs. konuları protokole bağlarsınız, avukatınız yada sizler mahkemeye sunarsınız. tek celsede de boşanırsınız. Bunu devam eden davanız içinde de yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun. Lütfen forum kurallarına uyalım..
özür dilerim ama ben bu sitede yeni olduğum için açtığım konu başlıklarını silmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum .. yol gösterirseniz sevinirim