Telefondan Rahatsız Edilme?
İyi günler ismim sevgi ; evli 2 cocuk annesi bir bayanım ve Ankara'da oturuyorum. Sabit ev telefonumuz tam 10 senedir kimliği belirsiz özel numara tarrafından aranıyor. '' - Alo '' der demez kapatıyor. Bu yaptıgı terbiyesizlik gece de olabiliyor gündüzde.. Artık sabrımız tastı savcılığa gidip şikayet etmek istiyorum .Ancak ; nasıl basvuracagımı nasıl bir dilekçe örneği yapacagımı bilmiyorum ve bu durum karşsında bir avukata ihtiyac olmadan yürütülebilir miyim? Bana yardımcı olursanız sevinirim..Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim.. İyi günler..
Re: TeLeFoN ' DaN Rahatsız Edilme ???
Savcılığa şikayet dilekçeleri basit dilekçelerdir. Kendiniz kolayca yazabilirsiniz. Yazamazsanız bir avukata yazdırabilirsiniz.
Aman esmerman hocam sanık deme süpheli de:) Suçum sabit olmadan bana sanık diyerek hakaret etti diye dava açabiliyor.:o :o
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Aman esmerman hocam sanık deme süpheli de:) Suçum sabit olmadan bana sanık diyerek hakaret etti diye dava açabiliyor.:o :o
Türkiye Cumhuriyeti Kuruldu Kurulalı Sanık Sanıktır,Moda olsun diye Şüpeli ismini koymasalarmış eskiden ne güzeldi zanlı,sanık hatta zanlıda demezdik yapıştımı adama direk sanık okadar.:o şüpeli olsa ne olur sanık olsa ne olur huzuru mahşere geldimi kesin sanıksın kacarı yok.:o eskiden tanıkta gelsen sanık olur cıkardın temiz işti şimdi cok karıştı abim benim.)))))
Re: Telefondan Rahatsız Edilme?
cok teşekkür ederim konuyu ele aldıgınız iiçin fakat sunun deme istiyorum ben hayatım hiç savcılıga gitmedim hani hangi bölüme neresine gidip elimdeki dilekçeyle basvuracagım biraz detaylı anlatırsanız cok makbule geceer..Ayrıca özel mesajdan dilekçe örnegini atarsanız sevinirim sitede yasakmıs sanırım.. Göstermiş oldugnuz ilgiye tesekkür ederim kolay gelsin..
Oraya gidince size yardımcı olurlar öyle zor bir iş değil merak etmeyin.
Savcılığa sikayeti mutlaka yazılı olarak yapmak zorunda da değilsiniz. Savcıya gider durumu anlatırsınız ifadeniz tutanağa yazılır altını imzalarsınız, şikayet yapılmış olur.