Ev sahibim değişti depozitom ikisinin de sorumluluğunda değilmiş?
Oturmus oldugum kiralık dairem gecen gun el değiştirdi. Yeni ev sahibimde yeniden kontrat imzalamak istiyor. Buraya kadar hersey hukuki. Ama daha önceki ev sahibime ödemiş oldugum ve kontrattada belirtilen depozitoyu ne yeni ev sahibim nede eski ev sahibim üstenmiyor. Diğer okumus oldugum konulardan hep bir sonuc cıkaramadım. Çünkü her ikisinden birinden alırsın deniliyor. Ama benim başımdaki yeni ve eski ev sahiplerim bu durumu ustlenmiyor. Biri, evin el değişmesiyle depozitonunda yeni ev sahibine gectiğini soyluyor, diğeri sen bana ne depozitosu verdin benden neyin parasını istiyorsun diyor. Ne yapmalıyım hukuki yoldan nasıl gidebilirim. Hatta bu işin çamurluğuna nasıl yatabilirim. hangi yol dogru hangi yoldan nasıl ilerleyebilirim....
Re: Ev sahibim değişti depozitomu ikisininde sorumluluğunda değişmiş ???? NASIL YANİ
Siz depozitonuzu vermiş olduğunuz kişiden yani eski ev sahibinden talep edebilinsiniz. Eski ev sahibiniz çamura yatıyor. Yeni ev sahibi eskisinden depozitonuzu devralmadıysa nasıl sorumlu olabilir ki!?
Re: Ev sahibim değişti depozitomu ikisininde sorumluluğunda değişmiş ???? NASIL YANİ
eski ev sahibim yenisine , yeni ev sahibim eskisine topu pas veriyor. peki hukuki olarak ben kimden alacam.
Yukarıda yazdım ya.. Parayı vermiş olduğunuz eski ev sahibinizden talep edeceksiniz.