Annede hepatit B olması, velayet
eşim hepatit B taşıyıcısı aynı zamanda babasında ve kız kardeşindede var bu hastalık ..
sorum şu : eşime boşanma davası açtım ., 4 yıllık evliliğim 2 de oğlum var biri 3 diğeri ise 1 yaşında ..
dava sebebi : eşimi tam 3 kez kez cep telefonu ile başkalarıyla msjlaşırken yakaladım ,, her seferinde elinden telefonu almama rağmen o yine başka telefonlar alıp gizli gizli aynı kişiyle görüşmeye devam etti ..
ve sonunda 03 05 2009 tarihinde sabaha karşı 5 00 de 2 sayfa mektub yazarak evi terk etti .( elimde delil olarak cep telefonu türk telekom dökümanı , kendi elyazısıyla bıraktığı mektup var.. ) aynı gün savcılığa dilekçemi verdim ..
16 gün boyunca hiç bir haber alınamadı ..
sonrasında babası telefon açıp kızının bulunduğunu söledi bana ama ben artık kabul etmiceğimi söledim ve davamı açtım ..
ilk duruşma 11 ayda olacak ,, eşim şuan babasının yanında ve aile mahkemesine yalan yanlış bir dilekçe vererek geçici velayeti aldı ..
çocuklarım duruşma gününe kadar annede kalıcak ,, her nekadar itiraz etsemde elimdeki delilleri mahkemeye sunsamda şimdilik bu kararı bozamadım , hakim ancak duruşmada bu karar bozulur yeni bir karar alınır dedi ..
anne çok ilgisiz ve ahlaksız bir yaşamı var ve en onönemlisi bu çocuklar sağlıksız vbir ortamda büyüyolar ..
eşim , babası , kız kardeşi hepatit B taşıyıcısı ben bu çocukların o sağlıksız ortamda büyümesine izin veremem ..
elimde sadece eşime ait hepatit B raporu var bunu hakime sunsam velayeti duruşma gününe kadar alabilirmiyim ..
Re: annede hepatit B olması ,, velayet
bu konuda bilgisi olan yokmu ? nolur yardım edin bana dayanamıyorum çocuklarımın yokluğuna düşünmekten kanser olucam sonunda ..
Re: annede hepatit B olması ,, velayet
Hapatit B taşıyıcılığı velayeti engellemez. öyle bir ihtimal bile yoktur. Sizin için üzücü bir durum ama...