Re: boş dekonta atılan imza
Banka memurları genellikle boş dekonta imza attırıp sonra yazıcıdan geçiriyorlar. Ben de bunun nedenini merak etmiş ve sormuştum. İmzanız bilgisayara yüklüdür, attığınız imzayla bilgisayardakini karşılaştırıyoruz dediler. Bir sorun olacağını sanmıyorum ancak prensip olarak hiç bir zaman boş kağıda imza atmayın, imza attığınız her resmi yere prensip ve otomatik olarak tarih de koyun. Kendinizi böyle alıştırın. Size tavsiyem budur.
Re: boş dekonta atılan imza
Alıntı:
beyourselfmert rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler ben bugün V......F Bank da kredi borcu yatırdım.Parasını yatırmak istediğim ayları söyledim sonra borcunu sordum fakat borç tutarı elimdeki paradan fazlaydı bende bir ayı ödemedim.Sonra adam ödediğim borç için dekontu verdi.Diğer çıkardığım dekontu sildim dedi.Fakat sonra boş bir dekont çıkardı ve ona imza atmam gerektiğini söyledi bende bilmeden attım fakat her seferinde farklı bir imza attığımdan orayada öyle attım(18 yaşındayım yeni yeni imza olayına giriyorum).Sonra işlem bitti dedi adam.Burda kafama takılan bişey oldu adamın o imzaladığım boş dekonla benim adıma birşey yapma olasılığı varmı acaba.Onu öğrenmek istedim.
Aklınıza gelebilecek her işlemi yapma olasılığı var...
Re: Boş dekonta atılan imza
Az önce bankayı aradım durumu anlattım.Siz bir işlem yapmışsınız ve çıkan dekontlardan 1 ini iptal etmişsiniz o yüzden imza alınmışlar sizden dediler.İnşallah dedikleri gibidir.
Edit:fakat imzaladığım dekont tamamıyla boş değildi yani boş bir sayfa değildi.Bide benim ödediğim kredi bana ayit değil o yüzden imzamı almış olsalar bile ismimi almadılar yani bunda bir sorun olurmu acaba.
Bence kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz. Bu konuyu kafanıza takmayın ve yukarıdaki tavsiyelerime uyun.
Çok saolun ilgilendiğiniz için artık bundan sonra daha dikkatli olurum.
Cevap: Re: Boş dekonta atılan imza
Pardon bu konu coktan cozuldu , artik bu konuyu kaldirabilirmisiniz . ( Yeni gordum nezamandir )