Dava Anlaşılmamış Olabilir mi?
2008 yılının ağustos ayında pomem sınavına girdim vücudumdaki yanık izinden dolayı elediler
2009 da tekrar aynı sınava girdim bu seferde o yanık izi polis olmasına mani değildir denildi.Bütün aşamalrı geçtim fakat puanım yetmedi.Ama bi önceki sınavda o yanık izi polis olmasına mani değildir denmiş olsaydı polis olacaktım
Fakat şimdi dava konusu sadece 2. sınav
1. sınavla ilgili hiçbir belge istemdi mahkeme emniyetten
Ama benim 2. sınavla ilgili sıkıntım yok sıkıntım 1. sınavla ilgili
Ama mahkeme hep 2. sınavla ilgili belge ve tutanakları istiyor
Konu mahkemece anlaşılmamış olabilir mi acaba?
Re: Dava Anlaşılmamış Olabilir mi?
ilk sınavın daha doğrusu elverişsizlik raporunun iptali için dava açmadığınız için mahkeme ilk sınavı dikkate almıyor.
iki işlem birbirinden farklı ve ikisi için ayrı ayrı ayrı dava açılması gerekiyrodu. şu anda dava konusu işlem ikinci işlem ilk işlemdeki rapor çelişkisi ancak lehinize bir olgu olarak değerlendirilebilir.
Tabii takdir edersinizki sadece rivayete göre fikir yürütmek zor. dosyayı görmek lazım o nedenle size tavsiyem dosyanızı idare hukukunda deneyimli bir avukata incelettirmeniz
Re: Dava Anlaşılmamış Olabilir mi?
ilk sınava iptal davası açabilmem için süre ne kadardır acaba
yani ilk sınav hak kaybı konusuna girerse süre zannedersem 1 yıl o zaman sorun yok tabi bu durumu tam bilemiyeceğim
dava hala devam ediyor
söylediğim gibi ilk sınavla ilgili hiç bir evrak istenmedi karşı taraf savunmasını yaptı fakat mahkeme yeterli bulmadı ve tekrar evrak istedi
bundan sonraki sürec ne olur bilemem
fakat birinci sınav için dava açarsam bu seferde ikinci sınavı dikkate almazlarsa ne olacak şimdiki gibi yani
Ya bu avukatın yetkinliğini nasıl anlıyacagız acaba
Bu davayıda açan kişi iyi bir avukattı sonuçta ama gitti yanlış dava açtı nasıl anlıyacagız gerçekten bu işi bildiğini avukatıun acaba fikri olan varmdıır_?