Apartman aidatı ve hesap no istemin reddi
Merhabalar foruma yeni üye oldum bir sorum olcaktı..
Geçen gün yönetimin tutmuş olduğu avukat aradı ve mart ayının aidatı yatırılmadığının ve icraya düşmüş olduğumu söyledi..Ama biz de verip verilmediğini bilmiyoruz hiçbir zaman aksatmayız ama genelde izmirde olduğumuz için ödeme yapamıyoruz gelince ödeme yapıyoruz..o da 1-2 ay gecikiyor..yeni yöneticiye dedik hesap numarası çıkar biz de internetten ödeyelim ne ödediğimizi de bilelim dedik ama yönetici yok bir de bankaya mı gidecem falan dedi bizi tersledi..Ne yapmamız gerekiyor sırf biz izmirdeyken ödemiyoruz hesap no da almıyor..biz de sürekli icralık olacağız.bana fikir verir misiniz acaba ne yapabilirim illah yönetim kurulunda böyle bir kararın alınması mı gerekiyor hesap no için?eğer icra gelirse nasıl bir ödeme gelcek 40 tl için acaba?icra tebligatı geldiğinde ne kadar öderim tahmininizce?bu hukuktan bihaber yönetici için ben de hukuksal çabamı aramak istiyorum ödediğim halde makbuz verilmezse ben nasıl ispatlayacam??bu konuda yardımcı olursanız.40 tl için değmez demeyin sadece hukuk'un üstünlüğünü anlamasını istiyorum bu bihaber yöneticinin
şimdiden teşekkürler..
Re: Apartman aidatı ve hesap no istemin reddi
Yönetimin toplanan aidatın kullanılmayan kısmını bankada bulundurması gerektiğini düşünüyorum. Buradan elde edilecek ek gelir de yine apartmanın olacaktır. Bu nedenle de bankada bir hesaplarının zaten olması gerekir.
İş icralık olursa avukatların icra takip ücretleri 125 TL sanıyorum. Ayrıca icra takip masrafları ve faiz vs. de üzerine biner mağdur olursunuz.
teşekkürler cevabınız iiçin ama biz kaç kere söyledik o zaman icraya itiraz edip,haklı sebebimizi söyleyebiliriz değil mi?
Alıntı:
sasa31 rumuzlu üyeden alıntı
teşekkürler cevabınız iiçin ama biz kaç kere söyledik o zaman icraya itiraz edip,haklı sebebimizi söyleyebiliriz değil mi?
İcraya itiraz bu sizce haklı sebebinizi dinlemez,40 TL yi hacze koymak icin icraya gidilse aca ba icra müdürü ve ordaki personel ne yapar bu kadar dosya sırada beklerken. İcinden ne gecirirler:o
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
İcraya itiraz bu sizce haklı sebebinizi dinlemez,40 TL yi hacze koymak icin icraya gidilse aca ba icra müdürü ve ordaki personel ne yapar bu kadar dosya sırada beklerken. İcinden ne gecirirler:o
Eminim ki burası bir hukuk devleti ve bu benim asli görevim yapmak zorundayım der!!!!!!!!!!