Re: Part time sigorta davası
Part time çalışsanızda sizi sigortalı yapmaları gerekiyordu.Mesela ay içinde 60 saat çalıştınız.60 saati 7,5 saate bölüp 8 gün üzerinden sigortanızı yatırmaları gerekiyordu.Sigortalı olduğunuz dönemde kaç gün üzerinden sigortalı göstermişler?30 göstermişlerse zaten tam zamanlı çalıştığınızın göstergesidir.Sonra 2004 yılında yapmış olduğunuz 8 aylık süresi belirli kısmi iş sözleşmenin bitiminde neye karar verildi?Sözleşmeniz nasıl uzatıldı?
Re: Part time sigorta davası
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Kurumun mahkemeye sunduğu part time iş sözleşmesinde kurumun adı geçiyor ama kurum adına kimin imzaladığı gözükmüyor orası boş bırakılmış sözleşmenin bitiminde de hiçbirşey yapmadık sözleşmeyide yenilemedik ama ben orada çalışmaya devam ettim. Kurumun kendi yaptığı bir sözleşme olduğu için tekrar yenilenir diye bişey yazmıyor. Sözleşmede onların imzasının olmaması kurum için sorun olmaz mı? Beni sigortalı yaptıkları dönemde sigortamı tam gün üzerinden yatırmışlar. Öğrencilerimden bir çok şahit ayarlayabilirim benim tam gün orada çalıştığımı kanıtlamak için yeterli olur mu acaba ?