Kontrat yok oğlum oturacak çık diyor

Merhaba benim sorum 92 yılından beri oturduğum evden oğlum oturacak gerekçesi ile çıkartılmak isteniyorum, çıkmaz isem mahkemeye vereceğini söylüyor.Kontrat yok kiralarımı düzenli olarak elden ödüyorum ve ödediğime dair herhangi bir belgede yok.Telefon hariç diğer faturalar ev sahibi adına onlarıda düzenli bir şekilde ödüyorum.Yalnız 5 Katlı binada (1 dükkan ve 1 ev )2kiracı daha var evde oturan diger kiracıda aynı gerekce ve kirayı eksik ödüyor diye çıkartılmak isteniyor.Benim çıkmak istememe nedenim, ekonomik kriz veToki'nin Hadimköydeki yapmakta olduğu  konutlarda  hak sahibiyim ve önümüzdeki sene teslim edecekler.600 tl kira ödüyorum fakat ev sahibimin kira beyannamesinde geliri düşük gösterdiğini düşünüyorum(çünkü daha önce ceza yedi).Dava açılmış olsa bana ne gibi yaptırımlar uygulayabilir.Diğer kiracıları kiramı düzenli ödediğime dair şahit gösterebilirmiyim,kira gelirini beyannamede düşük gösteriyor diye şikayette bulunabilirmiyim. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.Saygılar

Re: Kontrat yok oğlum oturacak çık diyor..

Alıntı:

Mustafag rumuzlu üyeden alıntı

Merhaba benim sorum 92 yılından beri oturduğum evden oğlum oturacak gerekçesi ile çıkartılmak isteniyorum, çıkmaz isem mahkemeye vereceğini söylüyor.Kontrat yok kiralarımı düzenli olarak elden ödüyorum ve ödediğime dair herhangi bir belgede yok.Telefon hariç diğer faturalar ev sahibi adına onlarıda düzenli bir şekilde ödüyorum.Yalnız 5 Katlı binada (1 dükkan ve 1 ev )2kiracı daha var evde oturan diger kiracıda aynı gerekce ve kirayı eksik ödüyor diye çıkartılmak isteniyor.Benim çıkmak istememe nedenim, ekonomik kriz veToki'nin Hadimköydeki yapmakta olduğu  konutlarda  hak sahibiyim ve önümüzdeki sene teslim edecekler.600 tl kira ödüyorum fakat ev sahibimin kira beyannamesinde geliri düşük gösterdiğini düşünüyorum(çünkü daha önce ceza yedi).Dava açılmış olsa bana ne gibi yaptırımlar uygulayabilir.Diğer kiracıları kiramı düzenli ödediğime dair şahit gösterebilirmiyim,kira gelirini beyannamede düşük gösteriyor diye şikayette bulunabilirmiyim. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.Saygılar

Öyle oğlum oturacak cocuğum almanyadan gelecek evleniyor cık demesi artık bunlar demode oldu bunlar eski hikayeler hicte kafanı yorma maaşallak adamın iki evi daha varmış kirada diğer kiracılarada oğlum oturacak diyor nasıl oğlanmış bu be her daireye oturacak.
Bunun seni oradan cıkarması icin baya uğraşı yapacak zannedersem sen seneye tokideki evine taşınır ve hatta bu yeni evindede 1 yılda üstüne otursan senin dava bitmez sen cıkarsan olur o cıkarmak icin bu gerekce ile birkere dava 2 yılı gecer gibime geliyor.Ayrıca cıkara bilmeside şüpeli mazereti gecerli ola bilecekmi birde orası var tabiki.
birde bundan sonra sakın kirayı eldende versende aman bir yazılı belge al işin burası sakat olur haberin olsun. Vergi dairesinede tabiki adamı şikayet ede bilirsin 3 daire bir dükkan kira gelirleri vergiden nanay iyi valla yoksa bukadar malı kimse yapamaz. hic kafanı yorma bu onun lafla dediği gibi kolay cıkarma işlemi olmaz.

Re: Kontrat yok oğlum oturacak çık diyor..

Alıntı:

esmerman rumuzlu üyeden alıntı

nasıl oğlanmış bu be her daireye oturacak.

:o :o :o :o