15/c psikotik bozukluk ertesi yıla terk
merhabalar 2008 temmuz ayında askeri şubemden psikiyatri kontrol raporları ve ekiprizleri verince beni asker hastanesine sevk etti. psikiyatri polikinliğinde tabip yüzbaşı muayene etti. yaklaşık 600 sorudan oluşan kişilik testine soktu ve onun sonucunda beni heyete çıkarmaya karar verdi ne ilaçlar kullanıyorsun deyince akineton, rivotril(roche),risperdal dedim. heyet kararı sonucunda 15/c psikotik bozukluk ertesi yıla terk kararı çıktı ben doktora söledim anında çürük verseniz veya askere alsanız ben kısa dönem yapcağım dedim bu dönemde iki defa askerlik yaparım biz seni askere alamayız hemende çürük veremeyiz dedi. ve seneye gelip tekrar seni görceğiz dedim. ben şimdi 1 ay sonra tekrar şubeme gitceğim bu sefer direk çürükmü verir, yoksa beni askere alırlarmı. saygılar.
Re: 15/c psikotik bozukluk ertesi yıla terk
İbrahim öncelikle geçmiş olsun..
Arkadaşımda da aynı sorun var. Üç kez ileri tarihe ertelendikden sonra (1 sene sonraya ) üçüncü sene sonunda , askerliğe elverişsiz raporu vermişlerdi.
Senin sorunun hala devam ediyorsa , seneye ertelemeleri muhtemel..
Re: 15/c psikotik bozukluk ertesi yıla terk
atilla merhaba evet sorun devam ediyor geçen yıl muayene oldum ertesi yıla terk verdiler. önümüzdeki ay tekrar gidip muayene olcağım sonuç ne olur bilemiyorum.
Cevap: Re: 15/c psikotik bozukluk ertesi yıla terk
Alıntı:
atilla1983 rumuzlu üyeden alıntı
İbrahim öncelikle geçmiş olsun..
Arkadaşımda da aynı sorun var. Üç kez ileri tarihe ertelendikden sonra (1 sene sonraya ) üçüncü sene sonunda , askerliğe elverişsiz raporu vermişlerdi.
Senin sorunun hala devam ediyorsa , seneye ertelemeleri muhtemel..
Bu rahatsızlık tamamen geçmez cünkü ben kaç senedir öyleyim..
Cevap: Re: 15/c psikotik bozukluk ertesi yıla terk
emre merhaba benim böyle sıkıntım var senle irtibata geçebilirsek üye adımın sonuna hotmail.com eklersen msn im