Ben sana "sen" diyor muyum?
Ben bana "ben" diyor muyum?
O ona "o" diyor mu?
"Ben sana ’Sayın’ diyorum. Sen de bana "Sen" ya da ’Siz’ diyemezsin".
TDK ile kapışma sürüyor.
Devamını heyecanla bekliyoruz.
Re: Ben sana "sen" diyor muyum?
Başbakana inat diye senli benli olacak artık muhalifleri...
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Ben bana "ben" diyor muyum?
O ona "o" diyor mu?
"Ben sana ’Sayın’ diyorum. Sen de bana "Sen" ya da ’Siz’ diyemezsin".
TDK ile kapışma sürüyor.
Devamını heyecanla bekliyoruz.
Bundan pek bir şey anlamadım.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Bundan pek bir şey anlamadım.
Erdoğan, partisinin Kayseri İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın edep dersi vermeye kalkıştığını belirterek, "Ben sana ’Sayın’ diyorum. Sen de bana "Sen" ya da ’Siz’ diyemezsin" dedi.
O zaman o şahsa ingilizcede o anlamına gelen He, She, it veya benzeri hangisi uygunsa onu desinler:)
Almanca teşekkür eder belki ingilizce bilenler yanlış anlayabilir. Malum ingilizcesi çok iyi değil Sn. Başbakanın.
Alıntı:
muratbayram1984 rumuzlu üyeden alıntı
O zaman o şahsa ingilizcede o anlamına gelen He, She, İt veya benzeri hangisi uygunsa onu desinler:)
"İt" olmaz "It", "IT" ya da "it" olur.
Sayın Arzuhalci, İngilizce akademik bilgiler bölümümüz bir sonraki forumda.Okları takip ediniz.
Alıntı:
Veysel Demir rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Arzuhalci, İngilizce akademik bilgiler bölümümüz bir sonraki forumda.Okları takip ediniz.
Sayın Demir,
Biz imla kurallarına uymanın aynı zamanda site kurallarına uymak olduğunu düşünüyorduk.
Evet site kurallarıdır.Siz şahsi olarak ancak kendi hatalarınızdan sorumlusunuz.Yöneticiler gerekli gördüğü takdirde hataları düzeltir.Siz hiç merak etmeyin ve bu tür gereksiz tespitlerden kaçının.Bu konunun daha fazla uzamayacağını düşünerek anlayışınız için teşekkür ediyorum.