Re: Boşanmaktan vazgeçsem..
Anlaşarak boşandınız anlaşarak devam kararı aldınız hayırlı olsun.
Boşanmanıza mı karar verildi? Eğer karar verildiyse tebliğ masrafını vermeyin karar kesinleşmezse nüfusa işlenmez. Karar tebliğ edilir de kesinleşirse yeniden belediyenin yolunut tutarsınız gibi geliyor bana. Karar verildikten sonra vazgeçme etkili olmuyor bildiğim kadarıyla diğer üyelerden gelecek yanıtları bekleyelim.
aslında birlikte almadık kararı.. son kavgamızdan sonra kızgınlıkla boşanmayı ben istedim zorladım hatta eşimi..o da en son rıza gösterdi...ama bu süreç içinde yanlış yaptığımı düşündüm... evlilik olgusunun nekadar önemli olduğunun farkına vardım ve geri atmak istiyorum... bu da eşime diyemedim... kendim geri çekebilirmiyim diye merak ettim.... yardımcı olursanız sevinirim...
mahkeme kalemi kararı alınca vazgeçtiğinize dair dilekçe verin dedi.. açıklama pek yeterli gelmedi de bide size danışmak istedim...
Bazı hukuk sistemlerinde kadına boşama yetkisi verilmemesi nedeninin canlı örneği olmuşsunuz. Bir daha yapmayın sakın.
Temyizden vazgeçme dilekçesi olabilir dedikleri iyice emin elmak için tekrar sorun eşinizle birlikte davadan vazgeçme dilekçesi veriseniz kabul ederlermi diye olurmu?