-
Evrakta Sahtecilik
Umarım forumunuz bana yardımcı olabilir,
5 senedir bogaziçi elektrik kurmunun kaçak elektrik kullanamktan dolayı açtığı davalarla uraşıyorum.Özetle kurum çalışanlarının yaptığı evrakta sahtecilikten dolayı kaçak olarak suçlanıyorum... Ceza mahkemesinde suçsuz bulundum, icra yoluyla hala benden kaçak kullanmışım gibi kaçak ücret talep ediyolar, dolayısıylada işyerimden çıkamıyorum 3 sene kurum yüzünden çalışmadığım halde kira ödemek zorunda bırakıldım. Bana yardımcı olabilecek konuya hakim avukat arıyorum. Hatta kurum yüzünden mağdur bırakıldığımdan çalışmadığım ayların kira bedellerini tazminat davasıyla almak istiyorum (olasıysa)..
Yardımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
Re: Evrakta Sahtecilik
Olayı çok karışık anlatmışsınız. Evrakta sahtecilikle mi suçlandınız kaçak elektrik kullanmakla mı?
-
Evrakta sahtecilik ile ilgili bir sorum olacaktı. Gerçeğe aykırı özel belge düzenleyen ve kullanan kişilerin ceza alacağı yazıyor kanunda. Bir avukat da müvekkili için gerçeğe aykırı belge düzenletir ve mahkemede kullanırsa ( gerçeğe aykırı olduğunu bildiği halde) o avukat da ceza alır mı? O avukatı nereye şikayet edebiliriz? Saygılarımla
-
Olayı detaylı anlatamadığımdan dolayı özür dilerim.
Firmama ait olan dükkan kiracısı benden önce dükkanı depo olarak kullanmaktaymış, ben dükkanı devralınca tesisat için başvuruda bulundum bana tesisatımı verdiler. Hatta ben kullandığım elektriğin faturasınıda 1 ay ödedim sonradan yetkililer tesisat numaramın yukarıya kaydırıldığını fark edince benim sözleşmemi tek taraflı fesh edip beni kaçak durumuna düşürdüler.Kiracı olduğum dükkana ait olan tesisat numarasını yukarıdaki aynı handa bulunan başka bir dükkana kaydırmışlar. Bu kaydırmada yasa dışı. Bu olaylar sonucunda senelerdir mahkemelerden mahkemelere koşuyorum. Bu konularla ilgili deneyimli avukatlar arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.