Eski işyeri adresime haciz işlemi uygulanabilirmi
merhaba sitenize yeni üye oldum forumlarda araştırdım fakat kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürediyorum.
üzerime kayıtlı işyerimi (şahış firması) işlerim iyi gitmemesinden başka birine devrettim sattım şu an o işyerinde benim bir bağım yok ancak borçlu olduğum firmalara ödeyemediğim çekim ve borçlu olduğum banklar var dün firmam biri eski dükkanıma avukat olmayan avukatın yanında çalışan bir şahış icra diresine gidip ihtiyadı tedbir kararı aldırıp benim eski işyerimden yani dükkanımı sattığım vatadaşın malına haciz işlemi uygulayacağını ve malı tespit ettirip hemen aynı gün içerisinde malı dükandan çıkaracağını söyleyip benden bugün ödeme yapmamı istedi böyle birşeye hakları varmı öğrenmek istiyorum sitedeki allah hepimize yardımcı olsun.
Re: eski işyeri adresime haciz işlemi uygulanabilirmi
Ticari işletmeler hakları ve borçları ile devredilirler.
Re: Eski işyeri adresime haciz işlemi uygulanabilirmi
İşyeri benim üzerimde diil sattığım şahış yeni bir iş yapıyo elindeki mallar kendine ait faturaları var evrakları var nasıl olur anlamıyorum gerçekten böyle bişe varsa çok insan bu konudan mağdur olur teşekkğr ederim aydınlattığınız için