İcra Takibi ve Aracıma Haciz
Merhabalar
Dün gece motorsikletimi park ettiğim yerde bulamadım.Akabinde emniyet birimini aradım ve motorumun yanlış yere park ettiğim için ayrıca aracıma haciz koydurulduğu için otoparka çekildiğini öğrendim.
Gece saati olması nedeniyle işim ertesi güne yani bugün 05.06.2009 tarihine kaldı.Bugün trafik tescile giderek motorumu almak istediğimi orada da icranız kalkmadan motorunuzu alamazsınız yanıtı ile karşılaştım ve icra dosya numarasını aldım.
2007 - **68 tam olarak dosya numarasını vermiyorum ancak 2007 dosyasında imiş ve izmir 11. icra dairesinde gözüküyor.Ben bodrum da yaşıyorum herhangi bir tanıdıgım yada oradan bir avukat hacizin kimin koydurduğunu öğrenebilir mi.
Muhtemelen yanlışlık var hatta %100 yanlışlık var hiçkimseye icralık bir borcum olmadı bugüne kadar.Olması imkansız devlete de borcum yok ayrıca temiz kağıdını da aldım bugün.
Bana bu konu da fikir verebilecek veya yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
Re: Icra Takibi ve Aracıma Haciz
İlgili icra dairesine gidip dosyanızı inceleyin bir yanlışlık varsa icra hukuk hakimliğinde dava açabilirsiniz.
Alıntı:
alexander1972 rumuzlu üyeden alıntı
İlgili icra dairesine gidip dosyanızı inceleyin bir yanlışlık varsa icra hukuk hakimliğinde dava açabilirsiniz.
Peki şu an motorsikletim otoparkta bağlı durumda ve günlük sanırım 10 TL park ücreti işliyor.
Ben dava açsam aylarca süreceği kesin off şimdi ben beklemek durumunda mı kalacağım davanın sonuçlanmasını gidip alamazmıyım motorumu.
Alıntı:
moment rumuzlu üyeden alıntı
Peki şu an motorsikletim otoparkta bağlı durumda ve günlük sanırım 10 TL park ücreti işliyor.
Ben dava açsam aylarca süreceği kesin off şimdi ben beklemek durumunda mı kalacağım davanın sonuçlanmasını gidip alamazmıyım motorumu.
Ancak dosya borcunu ödeyip alabilirsiniz.