Lehte cıkan heyet kararında para iadesi
arkadaslar günes gözlügümün garanti kapsamındaki arızasını firma gideremedi.Heyet şöyle karar verdi "PARCANIN DEGİSTİRİLMESİ YOKSA GÖZLÜGÜN YENİLENMESİ".firma bana aynı gözlüğü temin edemiyor ve parcayıda degistiremiyor.bende baska bi model begenemedim.Paramı almak istiyorum alabilirmiyim.alabilirsem nasıl bir yol izlemeliyim.Tesekkür ederim
Re: Lehte cıkan heyet kararında para iadesi
Şahsi görüşüme göre karar ücret iadesine ilişkin çıkmadığından ücretin iadesini isteyemezsiniz.
Peki kararı çıktığı gibide yerine getiremiyorlar.Ek dilekce sunma hakkım varmı "kararı yerine getiremediklerinden dolayı paramı istiyorum " gibi...karar öyle cıkmadı ve onlarda yerine getiremiyor diye bu böyle kalcakmı.Bana baska model bir gözlük vermeye calısıyorlar o model elimizde kalmadı diye
Alıntı:
SUMATRA83 rumuzlu üyeden alıntı
Peki kararı çıktığı gibide yerine getiremiyorlar.Ek dilekce sunma hakkım varmı "kararı yerine getiremediklerinden dolayı paramı istiyorum " gibi...karar öyle cıkmadı ve onlarda yerine getiremiyor diye bu böyle kalcakmı.Bana baska model bir gözlük vermeye calısıyorlar o model elimizde kalmadı diye
Tüketici hakem heyeti kararını aynen yerine getirmiyorlarsa icraya koyabilirsiniz...
Cevap: Lehte cıkan heyet kararında para iadesi
evet icra başlattım arızayı gideremedikleri tarihten itibaren yasal faizi+icra masrafları ile paramı aldım herkese tesekkür ederim
Alıntı:
SUMATRA83 rumuzlu üyeden alıntı
evet icra başlattım arızayı gideremedikleri tarihten itibaren yasal faizi+icra masrafları ile paramı aldım herkese tesekkür ederim
Birçok üye hukuki.netten bilgi alıp, davalarının neticesini buraya yazmıyor. Siz ahde vefa ilkesi gereğince sonucu buraya yazarak insanların ne yaparsak nasıl sonuç alırım tümcesine cevap vermiş oldunuz. Bu açıdan şahsen teşekkür ederim.
rica ederim.benim durumumda olan insanlara sonuc gerekli diye düsündüm saygılar