Öncelikle Hepinize Selam Lar Siteniz Bugün Katıldım Ve Benim Büyük Bir Sorunum VAr Ve Yarına kadar benim dilek çeyi vermem lazım ne yapsam bilemiyor um ve size danışmak da fayda var ve yardım larınız ı bekliyorum!!!
5. ci icradan gelen bu bildir ime ne şekilde mal beyanı vermem lazım benim malım yok kriz var diye iş de bulamıyorum ve dediği adreste ben kalmıyorum sadece annem kalıyor bana yardımcı olur sanız çok sevinirim allah razı olsun ..
Bana Gelen Kğıt Aynı Bu Şekil
T.C.
BURSA
5.İCRA CEZA MAHKEMESİ
TÜRK MİLLETİ ADINA
DEĞİŞİK İŞ KARAR
DEĞİŞİK İŞ NO : 2009/391
KARAR NO : 2009/391
HAKİM : .........
KATİP : ..........
AİT OLDUĞU
TAHSİL DAİRESİ : FİNANSBANKAŞ
VEKİLİ : ...................
BORÇLU :....................................
Yukarıda mahiyeti yazılı, şikayetçi tarafın İ.İ.K. 76 mad. göre hapsen tazyik talebi ile açılan işbu dosya mahkememize gelmek ile incelendi.
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:
Müşteki tarafça, borçlı hakkında Bursa (1) İcra müdürlülüğünün 2008/16086 esas sayılı dosyası üzerinden 811.00TL toplam alacak ile icra talebine başlanıp, ihtarlı ödeme ödeme emrinin borçluya tebliğ edildiği ve borçlu tarafından borca itiraz edilmediği gibi borca beyanı ve başvurusu olmadığı anlaşılmakla, borçlu hakkında İ.İ.K. nun 76 mad. göre mal beyanında bulunun caya kadar bir defaya mahsus olmak ve 3 ayı geçmemek üzere hapsen tazyikine karar vermek gerekmiştir.
Bu itibarla;
KARAR:
1- Yukarıda açık kimliği ve adresi yazılı borçlu sanığın İ.İ.K. nun
76.maddesine göre mal beyanında bulunun caya kadar bir defaya mahsus olmak ve 3 AYI GEÇMEMEK ÜZERE HAPSEN TAZYİKİNE, mahkememize mal beyanında bulunduğunda işbu cezanın kaldırılmasına ,
2- Karar kesinleştikten sonra infazı için Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine İ.İ.K. nun değ. 353.maddesi uyarınca (7) yedi gün içinde Bursa Ağırceza Mahkemesi nezdinde itiraz yolu açık olmak ve itiraz edence 36.60TL itiraz harcının mahkemeler veznesine yatırılması ile, dibligat gideri olarak 4.50TL den Toplam 9.00TL itiraz sonucu verilecek kararın tebliğ giderin karşılanmasına ilişkin olmak üzerei tarafların yokluğunda evrak üzerinden karar verildi 13.04.2009