Boşanma davasında şahit yazdırmam lazım şahit sunma dilekçesi nasıl olur
Şimdi şahit yazdırdığımda sadece adres telefon isim soyadı mı lazım yoksa onların ağzından bazı şeyleri beyan edip kağıda dökmelimiyim bi örneği olan varsa şahit nasıl sunulur ne yazılır bi yardımcı olursanız sevinirim
Re: Boşanma davasında şahit yazdırmam lazım şahit sunma dilekçesi nasıl olur
Alıntı:
kharambol rumuzlu üyeden alıntı
Şimdi şahit yazdırdığımda sadece adres telefon isim soyadı mı lazım yoksa onların ağzından bazı şeyleri beyan edip kağıda dökmelimiyim bi örneği olan varsa şahit nasıl sunulur ne yazılır bi yardımcı olursanız sevinirim
Davaya bakan aile ya da asliye hukuk mahkemesi hakimliğine hitaben kısa bir dilekçe yazacaksınız. Dilekçenize tanıkların ad, soyad ve adreslerinin bulunması yeterlidir. Tanıkların ağzından birşeyler yazılmaz.
dilekçe yazdırmaya gittim bana ne yazdırcaksın dedi bende şahitleri yazdırcam dedim öyle olmaz dedi şahitlerin beyanı olmalı dedi zaten cevap dilekçesi verdik başta bidaha tekrar etmeye lüzum yok heralde sadece isim soy isim adres bunu elde yazsak olurmu yoksa illaki bilgisayar cıktısımı olmalı
......AİLE MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE
Dosya No:....2009 E.
Mahkemenizce ...........tarihli ara kararı ile istenilen tanık listesini verilen süre içerisinde arz ediyorum..../06.2009
(imza)
Ali TÜRK
TANIKLARIM:
1-Ayşe TÜRK, ..Mah.....Sok.No. ŞEHİR
2-
3-
Alıntı:
dilekçe yazdırmaya gittim bana ne yazdırcaksın dedi bende şahitleri yazdırcam dedim öyle olmaz dedi şahitlerin beyanı olmalı dedi zaten cevap dilekçesi verdik başta bidaha tekrar etmeye lüzum yok heralde sadece isim soy isim adres bunu elde yazsak olurmu yoksa illaki bilgisayar cıktısımı olmalı
Kendiniz kolayca yazabilirsınız.
Allah razı olsun abi ben kendim normal dosya kağıdına yazıyorum öyle olur heralde telefon numaralarını yazayımmı adreslerin yanına fark edermi bide açıklama felan yazmama gerek varmı boşanma davsı ile ilgili şunlar bunlar olmuş yaşanmış bitmiş hiçbişeye gerek yok değilmi tekrardan sağolun
Alıntı:
Allah razı olsun abi ben kendim normal dosya kağıdına yazıyorum öyle olur heralde telefon numaralarını yazayımmı adreslerin yanına fark edermi bide açıklama felan yazmama gerek varmı boşanma davsı ile ilgili şunlar bunlar olmuş yaşanmış bitmiş hiçbişeye gerek yok değilmi tekrardan sağolun
Elle yazacaksanız çizgisiz A4 kağıda okunaklı bir şekilde yazınız. Telefon numaralarını da yazabilirsiniz. Diğer bahsettiğiniz açıklama türünden şeyler yazılmaz. Kolay gelsin.
Abi son bi sorum daha olacak altına felan ismimi yazacakmıyım imza felan atacakmıyım sadece tanıkları adresi felan yazdım dosya numarasını yazdım kendi adım soyadım felan bunları arz ederim gibisinden birşey yazcakmıyım en alta
Yukarıda yazdığım örneğe dikkatlice bakın, ona göre yazın. Yukarıda adınızı soyadınızı, arz ederim vs. yazılmış ve imzalanmış olduğundan tekrar en alta bunlar yazılmaz ve tekrar imzalanmaz.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Davaya bakan aile ya da asliye hukuk mahkemesi hakimliğine hitaben kısa bir dilekçe yazacaksınız. Dilekçenize tanıkların ad, soyad ve adreslerinin bulunması yeterlidir. Tanıkların ağzından birşeyler yazılmaz.
Aile yada asliye hukuk mahkemesi! İkisinin arasındaki fark nedir? (sadece merak ettiğim için soruyorum)