Printable View
Herkes denemiş, bende denemiyorum işte. :)
Ben de kendimi pencereden yukarı atamayacağıma göre aşağı atmayı denemek istiyorum, ya siz?
Alıntı: çoban rumuzlu üyeden alıntı Ben de kendimi pencereden yukarı atamayacağıma göre aşağı atmayı denemek istiyorum, ya siz? Bende çobanlık yapmaya başladım ve senden iyi koyun olacakmı onu denemek istiyorum. Neden bunu yazdıgımıda belkide hala anlayamamıssındır, nede olsa koyunsun ya.....!!!
Ben zaten çobanım ki! :o
Alıntı: çoban rumuzlu üyeden alıntı Ben de kendimi pencereden yukarı atamayacağıma göre aşağı atmayı denemek istiyorum, ya siz? Benim ev bahçe katı. Ne aşağı ne yukarı. Denemek de istemem. Ben şu anki şeklimden memnunum. Ayrıca kişisel hakaret yazan arkadaş kendini yönetim vasıtasıyla siteden her türlü atmış. Atana helal olsun.
Bir Ki üç Deneme
Alıntı: RADYOKARABORSA rumuzlu üyeden alıntı Bir Ki üç Deneme Deneme sayfamızda 1,2,3, hoppa diyerek yarıda bırakılmaz. :) Bunun 4,5... falan filanı olmalı. :) :)
Alıntı: çoban rumuzlu üyeden alıntı Ben zaten çobanım ki! :o Siz gerekeni yazmışsınız üstadım. Anlayanlar anlar, anlamayanlar, atlar. !!! Sözüm anlayana. Ben ortaya koydum beğenen alır. :)