Tedbir nafakamı alamıyorum
Eşimden 9 yıldır ayrıyım. 6 yıldır tedbir nfakası koydurdum. Ama şimdiye kadar para almadım.Nafakalar birikti. 30 bin tl kadar birikmişim var. Eşim mayıs 2009 da emekli oldu. 22 mayısta tarafıma birikmişlerimin yatırıldığını söyledi. Hergün icra dairesine gitmeme rağmen paranın hala gelmediğini söylüyorlar. Bunu nereden ve ne şekilde takip edebilirim. Birde Mayıs 26 da 18 yaşını doldurmuş bir kızım var. Bu birikmişleri kendisimi alacak yoksa ben alabilirmiyim. Lütfen çok önemli bir an önce cevap verirmisiniz.
Re: Tedbir nafakamı alamıyorum.
Bu konuda bilgisi olanlar lütfen bana bir cevap verebiler mi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yol g,ster'rsen'z sev'n'r'm
Nasıl yani :S tedbir nafakası bağlandı hacze gitti icra çıkıyor ama yıllardır hakkınızı alamıyorsunuz öylemi :S
Aman tanrım çok kötü bir durum bu!! benimde yeni bağlanma kararım çıktı öyle olursa çok kötü olur :(
Bu konuda bilgisi olanlar lütfen bilgilendirsin rica ediyorum bu durumda ne yapılır?
Yatırıldığını eşinizmi söylüyor? SGK dan ona kesinti yapıldığına dair cevabi yazı gider ondan bir örnek size versin icra dairesine gidin. SGK tarafından gönderilen para icra dosyasına bir ay sonra yatabiliyor.
Nafaka borcunu ödemeyenler için İİK 343 gereği İcra Ceza Hakimliğinden tecziyesi talep edilebiliyor.
Kolay gelsin