benim kredi katı borcum var finansbank a.. Bu yazın yurtdısına gıdecegım 2 haftalığına egıtım amaçlı bu borç benım yurt dısına cıkısımı engeller mi.. ne olur yardım edın
Printable View
benim kredi katı borcum var finansbank a.. Bu yazın yurtdısına gıdecegım 2 haftalığına egıtım amaçlı bu borç benım yurt dısına cıkısımı engeller mi.. ne olur yardım edın
biliyorum bu konu hakkında çok şey var ama aranızdan biri bana çıkar yada çıkmaz desin bu konu hakkında çok endişeliyim
Nereye gideceksiniz ? O ülkenin kriterleri ile ilgilidir. Bir de borcunuzun miktarı ne ?
Almanyaya gideceğim.. Borcumu bilmiyorum.. Bir yıldan beri ödeyemiyorum :( Ama şimdiye dek ne arayan var ne soran sadece kartımı iptal etmişler. Bankaya borcumu öğrenmek için gıttıgımde yardımcı olmadılar
kimse cevap vermemiş ne olur biri söylesin yurt dışına çıkarken problem yaşarmıyım
kart borcunuzdan dolayı bir ödeme taahhüdünde bulunduktan sonra ödemediğiniz için hakkınızda disiplin hapsi kararı verilmemişse;
kredi kartı borcunuzdan dolayı, yurtdışına çıkış sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.
cevaplar için teşekkür ederim.. Peki bunu pasaport kontrolü aşamasına gelmeden öğrenmek mümkünmü?
Yurtdışına çıkıp çıkamayacağınızı öğrenmekten mi bahsediyorsunuz?
ewet yurt dışına çıkıp çıkamayacağımı öğrenebilirmiyim