Re: sabıkalımıyım acaba:(
Mahkumiyete dair mahkeme kararı henüz hüküm kesinleşmediğinden (Dosya Yargıtay'da olduğundan) sabıka kaydınızda görünmez.
çok teşekkür ederim.birşey daha sorsam??
bu arada aslı astarı olmadan mülk sahibim hakkımda şikayette bulundu.beni tehtit ediyo,canıma kastediyo,ölümle tehtit ediyo diye.bu olaydan dolayı bana dez avantaj sağlarmı?
Bundan sonraki sorularınıza cümleye büyük harf ile başlama kuralı ve ediyo değil ediyoR şeklinde yazmadığınız takdirde cevap vermeyi kabul etmiyorum. Önemli bir hukuk sitesindesiniz...
Kusura bakmayın lütfen.Gelişi güzel yazdım bir anda:)
Çok teşekkür ederim.Birşey daha sorsam??
bu arada aslı astarı olmadan mülk sahibim hakkımda şikayette bulundu.beni tehtit ediyor,canıma kastediyor,ölümle tehtit ediyor diye.Bu olaydan dolayı bana dez avantaj sağlarmı?
Alıntı:
gökhanmert07 rumuzlu üyeden alıntı
bu arada aslı astarı olmadan mülk sahibim hakkımda şikayette bulundu.beni tehtit ediyor,canıma kastediyor,ölümle tehtit ediyor diye.Bu olaydan dolayı bana dez avantaj sağlarmı?
Mülk sahibiniz sizi savcılığa şikayet ettiyse ve savcılık soruşturma sonucu suçlu olduğunuza kanaat getirirse ayrı bir dava konusu olur ve bu davadan da yargılanırsınız.
Alıntı:
gökhanmert07 rumuzlu üyeden alıntı
"Gelişigüzel" de bitişik yazılır:)
Dilimize ve onun kurallarına özen gösteren tüm üyelerimizi kutluyorum.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Dilimize ve onun kurallarına özen gösteren tüm üyelerimizi kutluyorum.
Kaydolurken söz verdiğimiz gibi.
Teşekkür ederiz.