Aile bütünlüğümüz bozuluyor
Ben İstanbulda turistik bir otelde 16 yıldır çalışan biriyim.Karım polis memuru 10 yıl önce evlendik.Karımın Hakkariye şark görevi çıktı.Benim Hakkaride çalışabilme imkanım yok. 16 yıllık emeğimi de bir anda silip atmak zor geliyor.Diğer yandan eşim ve 1,5 yaşındaki oğlumu düşünüyorum.Doğu görevi elbette kamu çalışanlarının yerine getirmesi kutsal olan bir görev ama bu durum insanı çok zorluyor.Ne yapabilirim?önerilerinize minnettarım.
Re: Aile bütünlüğümüz bozuluyor
Buralar güzel yerlerdir gelip bir yaşamayı deneseniz..
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Buralar güzel yerlerdir gelip bir yaşamayı deneseniz..
Oraların ne kadar güzel olduğunu insanlarının buradakiler gibi bozulmamış olduğunu iyi bilirim babamında polis olmasından dolayı Kars,Malatya 7 yıl yaşadım oralarda.
Eş durumundan tayini durdurma gibi bir şansınız olabilir mi bilemiyorum ancak olmazsa da burası da sonuçta vatanın bir parçası ve burada da eşiniz gibi birçok devlet memuruna ihtiyaç var. Seçim size kalıyor. Kolay gelsin.
Alıntı:
Eş durumundan tayini durdurma gibi bir şansınız olabilir mi bilemiyorum ancak olmazsa da burası da sonuçta vatanın bir parçası ve burada da eşiniz gibi birçok devlet memuruna ihtiyaç var. Seçim size kalıyor. Kolay gelsin.
gözleri görmeyen felçl baba,kanser hastası anne,1,5 yaşında bebek bunları düşünüyorum yoksa Hakkari olmuş başka yer olmuş umurumuzda değil.Geçmişi düşünüyorumda keşke devlet memuru olsaymışım zamanında.giderdik şimdi paşa paşa.Hastahene nasıl hakkaride.yeterlimi?
Hastanede uzman hekim açığı vardır. Yeterli donanımı yoktur. Bu nedenle Van'a sevk edilen hasta sayısı oldukça fazladır.
Teşekkür ederim.Hayırlı akşamlar dilerim.
Teşekkür eder,hayırlı akşamlar dilerim.
Alıntı:
Hastanede uzman hekim açığı vardır. Yeterli donanımı yoktur. Bu nedenle Van'a sevk edilen hasta sayısı oldukça fazladır.
Teşekkür eder,iyi akşamlar dilerim.
Alıntı:
alkadraz rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkür eder,iyi akşamlar dilerim.
Sağolun efendim size de hayırlı akşamlar..