Garanti bankası yaptığım itirazı kabul etmedi
Bu ayki hesap eksremde yapmadığım 500 ve 300 EUR luk para çekimini gördüm.Yurt dışı harcama yazıyordu.İşyeri adı SpeedCard olarak geçiyor.Bu harcama bilgim dışında yapıldı.Kartım kopyalanmış olabilir veya başkası tarafında bilgilerim ele geçirilmiş olabilir.Derhal bankaya itiraz dilekçemi gönderdim.1 hafta sonra banka bana şu cevabı gönderdi:
Yukarıda ayrıntıları verilmiş harcamaya ilişkin yapmış olduğunuz itirazın, güvenli sanal ortamda, kişisel şifre kullanılarak gerçekleştirilmiş olduğunu işleme alınamadığını üzelerek bildirir, esenlikler dileriz.
Telefon görüşmemizde yetkili kişi işlemin Kıbrıs'tan yapıldığıını belirti.
Bu durum karşısında ne yapmam gerekir?Parayı ödemekten kurtulabilir miyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Re: Garanti bankası yaptığım itirazı kabul etmedi
arkadaşım bu işlem zaten sana ait olduğu aşikardır speedcard ın ne olduğunu çok iyi sende bende herkez biliyo. He atladığın konu senin kredi kartı sifre ni bilen ve diğer kart bilgilerini bilen biri yapmış olabilir ama sifre kullanıldığı için borç kesindir ödemekten başka yapabileceğin hiç bir şey yok. Sadece mahkemeye verip bu işlemin yapıldığı adresi bulma imkanın olur ki bunu yapan gerçekten çevrenden biri değilse muhtemel yurt dışındadır. Bu kadar uğrassan bile ödememe ihtimalin bence yok. Zaten bana da sorarsan bu işlemler sana ait olduğuna inanıyorum. geçmiş olsun