Başka ülkeye seyehat izni
selam;
ben rus bir bayanla turkiye`de evlilik gerceklestirdim.daha sonra moskovada yasamaya karar verdik.esimin daha oncesinde baska bir insandan cocugu var.babasinin soyadini tasiyor.fakat velayeti annesinde.yani bizimle beraber yasiyor.biz ailecek tr ye yerlesme karari icerisindeyiz.bunun icin cocugun babasindan izin almak zorundamiyiz.veya baska bir yolu varmi? 1 haftalik tatil icinde izin almak zorundamiyiz? simdiden ilgi ve alakaniz icin tesekkur ediyorum.Saygilar...
Re: Başka ülkeye seyehat izni
cok ozur dierim egerki aceleci davraniyorsam.ama lutfen yardimci olurmusunuz??? bu gibi bir durumla karsilasmis olan bir insan varsa lutfen yasadikarini yazabilirmi???
Eşinizin çocuğu hangi ülke vatandaşı ise, o ülke yasalarına göre hareket etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle, çocuğun vatandaşı olduğu ülkedeki bir avukattan hukuki yardım almanız yararınıza olacaktır.
Alıntı:
Av.Dilek Kuzulu Yüksel rumuzlu üyeden alıntı
Eşinizin çocuğu hangi ülke vatandaşı ise, o ülke yasalarına göre hareket etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle, çocuğun vatandaşı olduğu ülkedeki bir avukattan hukuki yardım almanız yararınıza olacaktır.
tesekkur ederim dilek hanim...meslek hayatinizda basarilar dierim...