Kredi kartı borçlarımı düzenli ödüyordum fakat mart ayında işsiz kaldım ve bugüne kadar ödeme yapamadım herhangi bir malımda yok ailemden ayrı yaşıyorum eşyada fazla bir şey yok bekar evi geçen avukatlardan biri aradı ödeme ne zaman yapabileceğimi sordu bende işsiz kaldığımı bu sebeblede şu gün desem yalan olur dedim işe giriyim ilk yapacağım borçlarımı ödemek dedim iş bulma kurumuna kayıtlı olduğumu söyledim oda o zaman hukuki işlemlere geçiyorum dedi öncesindede ben şehir dışındayken başka bankalardan bir kaç ihbarname gelmiş ama ben yokken gelmiş aradan zaman geçince muhtarda geri yollamış elime geçemediler. elime geçemeyen evraklar için nasıl mal beyanında bulunabilirim ve bundan sonra ne yapabilirim borcu eninde sonunda ödeyeceğim ama sorun şu şu gün diyemiyorum çünkü düzenli bir gelirim yok şuan işsizim işsizlik sigortasuı alacağım haziran basında artık ne kadar verirlerse onunla ödemeye kalksam 3 farklı banka hangi birini ödeyim hangi birini taksitlendiriyim bundan sonra başıma ne gelir hukuki olarak ödeme planı imzalarsam ve ödeyemezsem hapis cezası varmış imzalamassam ne olur