Kredi Kart Borcum Var.Ama Öğrenciyim
Merhabalar.Benim 2008 yılından itibaren 4 bankaya kredi kart bocum var.Bu borçlarımı ödemek için Antalyada bir otelde calışıyordum.Ama 12 Temmuz 2008 tarihinden itibaren öss sonuçları açıklandı.İki seçenek yapmak zorunda kaldım.Ya okumak;yada çalışmak.Bende okumayı tercih ettim.Kazanmış olduğum tüm parayı kredi kart borcunu ödemek yerine okula masraf etmek zorunda kaldım.Şuan Adıyaman Üniversitesinde okuyorum.Bu kredi kart borcu yüzünden ailem beni evlatlıktan sildi.Sadece Burs parası olan 180 ytl başka yerden para almıyorum.Ailem beni evlatlıktan sildiği için onlarda bana para göndermiyorlar.1 hafta önce mersindeki ikametgah adresime icra memurları ve avukat gelmiş.Şuan öğrenciyim üstümde 1 mal valığı yok.Sonuçta o borcu ödemek istiyorum.Ama öğrenciyim ve çalışmıyorum.Bankaya aradım şuan keşke elimden birşey gelse yapsam dedim.Eğer canımı alacaksanız alın yada hapise atın.Öğrenciyim çalışmıyorum.Ailem beni evlatlıktan sildi dedim.Banka bizim yapacağımız birşey yok dedi.Şuan bunalım içindeyim.intihar etmeyi bile düşünüyorum...Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekür ederim.Saygılarımla...
Re: Kredi Kart Borcum Var.Ama Öğrenciyim
İntiharı kafandan sil öncelikle. Merak etme yalnız değilsin, senin gibi binlerce üniversite öğrencilerinin hayatları banka tarafından ipotek altına alındı. İş bulduğunda maaşının 4/1 ine el koyarlar, arada birde hacize gelirler olur biter. Bir ödeme planına imza atıp ödemeyi yapamazsan hapse girersin haberin olsun. Sakın ödeyemiyeceğin ödeme planlarına imza atma, ödeme gücün var ise kabul et.
Keşke banka borcunu kapamak için kullansaydın o parayı. 1 sene okula geç başlasan emin ol daha karlı çıkardın.
Nedense bu tip durumlar bana Nesim Malki yi anımsatır. Rakiplerine ödeme gücünden fazla borç verip ellerinde ne var ne yok ise alırmış.