Re: Polis köpeğini öldürdüm
Devlet memurunu görevi başında öldürmüşün yatacak yerin yok senin.
Ceketinin bir düğmesini bile koparmaya kaç yıl veriyorlar biliyomusun?
yani polis köpeği devlet memuru olarakmı geçiyor? şimdi neler olacak polislerde bilgi vermediler hapis cezası alacağım kesinmi? nekadar alırım sizce :( benim bu olayda hiç bir suçum yok gayet yavaş ve tedbirli gidiyordum köpek önüme bile çıkmadı havlamadı bile zaten köpeği sadece arka teker ezmişti yani araya kendisi koşup girdi
Alıntı:
odtuemrah rumuzlu üyeden alıntı
ben sigara alkol kullanmayan çevresi tarafından gayet iyi bilinen abdestli namazlı bir mühendisim
Bu dünya da sorun yokta öbür dünyayı bilemem...
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Bu dünya da sorun yokta öbür dünyayı bilemem...
Bence asıl öbür dünya tamam ama...
Sayın Mühendisimiz es kaza ateist olsaydınız TCK hükümleri uyarınca kurşuna dizilmeniz dahi olası idi. Çok şükür ucuz atlatmışsınız.
Tutanak polis demirbaşına kayıtlı olan, (evet demirbaş) bir canlının ölümüne sebep olmanız sebebiyle tutulmuştur. Savcılığın herhangi bir konuda dava açacağını zannetmiyorum. Hukukçu olmamakla beraber olur da dava açılırsa neden yargılanacağınızı gerçekten merak ediyorum. Çok çok zorlama ile tehlikeli araç kullanma olur. O da olmaz. Kamu kurumu sizden köpeklerine ilişkin zararı talep edebilir.
Bir hayvansever olarak ben de köpeğin ölümüne üzüldüm ama "öldürdüm" demeniz kendinize haksızlık. Geçmiş olsun.
O köpekler çok pahalı olumlerı halınde otopsı yapılır bakıcı hatası var mı yokmu dıye...varsa ona bakan polısden alınıe parası...kusurlu gorulmenız halınde para sıze rucu edecektır
tam olarak ne olacak bana :( hapis yatarmıyım
Alıntı:
hapis değilde para cezası gelebılır emrah bey...ıfadenızın alınış nedenınıde bılmek lazım savcının talımatı varmı başka ıdarı işlemlemı ılgılı....vs
polis ifademi alırken gayet tedirgindi ama bana çok iyi davrandılar hatta çay felan getirdiler ama olayın büyükmü küçükmü olduğunu söylemediler
Alıntı:
Büyük ihtimalle İDAM cezası alırsınız.
2. ihtimal ise 99 yıl ağır hapis. (ŞAKA TABİİKİ)
Vallahi de billahide enson 25 gün kadar önce şahit olarak bir mahkemeye gittim ve o mahkeme salonunda duyduklarım ve gördüklerimden sonra size İDAM veya MÜEBBET cezası dahi verseler hiç şaşırmam.
Artık türkiyedeki mahkemelerde adalet diye birşeyin olmadığına %100 emin oldum.