merhaba arkadaşlar.boşanma davası açılmış bana ama tebligat 2 ay geçmesine rahmen gelmedi.tebligat gelmezse yada geldiginde almazsam mahkeme zamanında olur mu yine(tarihi ileri atmak istiyorumda)
Printable View
merhaba arkadaşlar.boşanma davası açılmış bana ama tebligat 2 ay geçmesine rahmen gelmedi.tebligat gelmezse yada geldiginde almazsam mahkeme zamanında olur mu yine(tarihi ileri atmak istiyorumda)
karar vwermedim daha çünkü.karşı taraf antlaşmalıda istiyor.düşünmek istiyorum biraz daha.seviyorum çünkü ama yıpranırım diye korkuyorum işte
merhaba arkadaşlar tekrar bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen konuyu açtım cevaplanmadı ama.boşanma davası açılmış bana ama tebligat 2 ay geçmesine rahmen gelmedi.tebligat gelmezse yada geldiginde almazsam mahkeme zamanında olur mu yine(tarihi ileri atmak istiyorumda)
[QUOTE=SİHİR78;280986]merhaba arkadaşlar tekrar bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen konuyu açtım cevaplanmadı ama.boşanma davası açılmış bana ama tebligat 2 ay geçmesine rahmen gelmedi.tebligat gelmezse yada geldiginde almazsam mahkeme zamanında olur mu yine(tarihi ileri atmak istiyorumda..
merhaba arkadaşlar tekrar bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen konuyu açtım cevaplanmadı ama.boşanma davası açılmış bana ama tebligat 2 ay geçmesine rahmen gelmedi.tebligat gelmezse yada geldiginde almazsam mahkeme zamanında olur mu yine(tarihi ileri atmak istiyorumda.