Re: İmei kopyalayan satıcı
Telefon kapandı derken Telekominikasyon Kurumu tarafından mı görüşmelere kapatıldı? yoksa donanımsal bir arıza nedeniyle mi açıklarsanız yardımcı olabilirim. Ayrıca bu tarz cihazlara rağbet etmemenizi, bilinen firma ve markaları tercih etmenizin satış sonrası yananması muhtemel bu tarz sorunların da nispeten önüne geçeceği kanısındayım. Uyuşmazlık halinde tüketici sorunları hakem heyetine başvurabilirsiniz.
Telefonu açamıyoruz,hiç bir şekilde,donanımsal bir problemden dolayı da olabilir.Aldığımız telefonlardan birine bugün TK'dan imei numarasının kopyalandığını ve 1 ay içinde telefonun kapatılacağı mesajı geldi.Buradan da satıcının kopyalama imei numaraları kullandığı ortaya çıktı.
Geçmiş olsun, biraz zor görünüyor ama umarım çare bulabilirsiniz.
Çalınan telefonum için polise zabıt tutturup suç duyurusunda bulunduğumda, savcılıkta 1 ay sonra kağıt geldi.
Benim 0 olarak almış olduğum telefon muhtemelen çalındıktan sonra imei'si kopyalanmış. Bana gelen kağıtta da benim yüzümden kopyalanmış bir imeisi olan telefonum başka insanları mağdur etmiş, suçsuz insanlar suçlu gibi yargılanmış vesaire.
Gerçi sizde orta da bir satıcı var.
Umarım halledebilirsiniz
arkadaslar biri bana bi fikir versin ne yapmalıyım erkek arkadasım tarafından dolandırıldım 7 ay önce telefonumu 2 günlügüne aldı defalarca istememe ragmen vermedi telefonumu emanete verdigini zamanında almadıgını ve verdigi yerin telimi sattıgını söyledi ne yapmalıyım?