Hakaret ve ölüm tehditi ve mahkeme sonucu

ust katta kiracı olarak oturan kişileri  gürültü yaptıkları için  polise şikayet ettim  akabinde gece binaya polis geldi  bu kişlerden şikayetci olduğumu belirttim polis ust katın kapısını caldı  olay bu esnada oldu burada oturan bir kişi  hakaret edip  ölümle beni tehdit etti  ve  o gece karakola gidildi polisler  tutanak tuttu ve imzaladı  olay yerinde  benim tehdit ve hakaret edildiğme dair   mahkeme cıktık mahkede davacı olduğumu belirttim  eşimde şahitti  polis tutanakları  olduğunu orada hakarete ve tehdide maruz kaldığımı belirttim hakim  okuduğunu ve dikkate alacağını söyledi ve duruşmayı erteledı  ben diğer duruşmalara katılmak istemediğimi belirttim bu gun adliyeye gittim  beni  tehtit eden şahıs  polis tutatnakları olduğu halde  beraat etmiş  ben bu karara itiraz edebilirmiyim  bana resmi tebligat yapılmadı  birde olay anında polisin  olay yerinde olması ve tutanak tutması  delil deyilmidir  yardımcı olurmusunuz saygılar

Re: Hakaret ve ölüm tehditi ve mahkeme sonucu

Gerekçeli karar elinize geçince bakın bakalım ne gerekçeyle beraat etmiş. Delil yetersizliği mi başka neden mi? Buna göre yedi gün içerisinde temyiz edebilirsiniz.

sayın nilaygocmen34  delil yetersizliğinden  berrat etmiş  yazıyor kararda  bu bu kişinin 1 şahidi var idi  duruşmalara gelmedi  hakim olay  anında  polislerin tutuğu  tutanağı  nasıl delil olarak saymaz yada görmezlikten gelir benim  bu karara itiraz etme hakkım varmı  resmi tebligat elime gecmedi   mahkeme 05 /05 2009 tarihide  sonuclanmış  ben duruşmalara katılmak istemediğimi ilk mahkemede soylemiştim   bu durumda itiraz hakkım varmı saygılar

İlk duruşmada davayı "katılan" sıfatıyla takip etmek istediğinizi belirttiyseniz temyiz hakkınız vardır. Bu durumda davada taraf olursunuz. Aksi taktirde kamu davası devam eder.
Buna göre davada tarafsanız size tebliğ tarihinden itibaren 7 gün içinde temyiz hakkınız vardır. Polislerin tutanağı ve tanık ifadeleri kesin delildir.