Selamlar, tahaddüt ihlali sucundan 90 günlük hapis cezam var. Pazartesi cezaevine girecegim.90 günü tam olarakmı yatarım belli bir indirim oranı uygulanıyormu.tesekkür ederim
Printable View
Selamlar, tahaddüt ihlali sucundan 90 günlük hapis cezam var. Pazartesi cezaevine girecegim.90 günü tam olarakmı yatarım belli bir indirim oranı uygulanıyormu.tesekkür ederim
Buna göre İcra Mahkemesince verilen 3 aya kadar tazyik hapsi kararı, 90 gün hapis olarak bihakkın infaz edilecek, şartla tahliye uygulanmayacaktır. 90 gün üzerinden müddetname düzenlenecek, mahkemesinden şartla tahliye kararı istenmeyecektir. Tazyik Hapsinin infazına başlandıktan sonra, borçluborcun tamamını veya o tarihe kadar icra veznesine yatırmak zorunda olduğu meblağı öderse veya alacaklı şikayetinden vazgeçerse İcra Mahkemesince verilecek düşüm kararı üzerine, hükümlü derhal tahliye edilecektir.
-----------------------------------
Böyle bir bilgi buldum sorunuz ile ilgili. Cezanın tamamını yatıyorsunuz sanırım. Zamanaşımı süresi ise 2 sene.
Not: Geçmişteki mesajlarınızı okudum ve durumun bu hale gelmesine cidden üzüldüm. İçerde yatmanız ile bu borçtan kurtulmayacaksınız üstelik.
cok teşekkür ederim
Taahhüdü İhlal "Tazyik Hapis" cezasına giriyor ve cezanın infazında Koşullu Salıverilmeden faydalanamaz ve Bihakkın olarak infaz edersiniz.