Forum Siteme Bazıları Yasaklanmış Diyor
Sayın Hukukçularımız;
Benim bir web sitem var bu web sitesi birkaç sene önce muyap tarafından yasaklanmıştı. Görüşmelerimiz sayesinde muyap ile anlaşarak sitemizi tekrar açtırdık.
Ondan kaynaklanan bir sorunmu var bilemiyorum ama bazı arkadaşlar siteye giremiyor sitede bir yazı yazıyormuş mahkeme kararı olsun nereden konmuş yasak böyle bieşey yazmıyor alttaki resimdede görüldüğü gibi.
http://www.resimyukleme.net/resimler/8G524361.png
O arkadaşlardan birisi Quicknet Fiber Kablo diye birşey ile bağlıymış internete biride Superonline ( Eski Tellcom ) Fiber kablo şöyle bişeyle bağlıymış.
Şimdi acaba eski yasaklanmadan dolayı kalan bişemidir bu acaba yoksa yeni birşeymi onu öğrenmek istiyorum türk telekomun hukuk bürosu ile görüşemeyi deneyin dendi bana ama onunda ne mail adresini bulabildim nede telefonunu bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz yönlendirebilirmisiz acaba.
Acaba eskiden yasaklanan sitem yasağı kalktığı zaman bir yerden kalkmadıdamı böyle oldu yoksa yeni bir çeşit yasakmı bu eğer yani bir yasaksa hiç bir uyarı maili gelmedi ve hani nereden konduğu yazar mahkeme kararı yaz hiç bişey yazmıyormuş çıkamadım ben bu işin içinden..
Yardımlarınız için teşekkürler...
Re: Forum Siteme Bazıları Yasaklanmış Diyor
ne zaman açtırdın siteyi eğer yeni açılmışsa dnslerin uptade olması oda biraz sürer (benimde başıma gelmişti)
yok yeni değil 1 1,5 seneyi geçti. Acaba şeymi diyorum ben bikaç dns den açtılarda hepsinden açmadılarmı böyle bişe olabilirmi acaba
bu resimdeki yazı pek inandırıcı gelmedi bana genelde
bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir yazar kırmızı yazıyla
standartı budur www.turkboard.org
siten açılıyor 5 - 6 proxy sitesi ilede denedim...
dnslerde hepsini açmama gibi bir olay olmaz
senin siten kapandığı zamanlarda ekrana kırmızı yazı ilemi geliyordu yoksa bu yolladıgın resim gibimi geliyordu uyarı ?
İlk başta kırmızı ile yazmıştı ve mahkeme kararı felanda yazıyordu ama bu arkadaşlar böyle deyince şaşırdım tereddüte düştüm açıkçasıda biraz korktum. Vbseo sitesinde geçen bir diyalog bu altta linkteki konuya bakabilirsiniz konuya tam anlamı ile vakıf olabilirsiniz..
http://www.vbseo.com/f119/hit-duethuethue-33571/