Merhaba:son bjk-gs maçını izlemek için normalde önünden bile geçmediğim kahvehaneye gittim maç boyunca 18-19 yaşında ki bir şahıs sürekli bağırıp çağırdı ve küfür etti.maçın 85 dakikasında küfürlü konuşmaması fevri davranmaması için kendisini uyardım ve aramızda hakaret içermeyen bir tartışma yaşandı ve bitti.ama 7 dakika sonra maç bittiğinde birden yanıma 5 kişi geldi sözlü ağıza alınmayacak küfürler edip taciz ettiler karşılık vermememden cesaretlenip biris yumruk attı ve kavga başladı daha sonra çevre sakinleri tarafından ayrıldı.o sırada kaşım açıldı sürekli kullandığım gözlüğüm kırıldı.ben hakaretlere rağmen yolumu değiştirip anayol üzrindeki banta geçtim orada bir kişi yanıma geldi ve hesap sordu ben de kaşımı gösterdim yetmedimi diye bitti dedim artık bana iki tane çok sert yumruk attı bende yüzümü saklayıp eğildim her yerden darbe alıyordum bir anda herşey durdu başımı kaldırdığımda polis otosunu gördüm kavgayı başlatan kaşımı açan şahısla, beni linç etmeye çalışan şahıstan şikayetci ve davacı oldum adli tıpdan darp raporu aldık ve karakola gidene kadar yaklaşık 10 kişiden tehdit aldım.diğerleri ise polise bana küfür etti o yüzden kavga ettik diye ifade verdi bu davanın lehime sonuçlanma ihtimali nedir ceza almalarını istiyorum.sırtımdada ezikler var bide gözlüğün kırıldığını söylemek polise verdiğim ifadede aklıma gelmedi onunda ayrı bir yaptırımı varmı.bu arada beşiktaşlıyım kazanan da bizdik yani.