Açılan üyelikleri sildirmek
http://i42.tinypic.com/jk7qq9.jpg
bu foruma üye olmustum onceden ve sonra bos yere banlandım .banlanınca yeni üyelik alıp neden banlandıgımı sordum ve 2.ci acmıs oldugum hesapta banlandı. ve sonrasında üyeligimin silinmesi icin sitede yetkili aramaya basladım 1 hfta boyunca sitede yetkili birinin arkadası ile konustum . daha sonra 3.cü üyeligimi actım ondada aktif maili gelmedii ..yetkilinin arkadasına sorumdum tekrar ve adress istedim.. fakat bana bir adress vermediler neyse 2-3 gün once yetkili birinin adresini alıp olayı anlattım ve hesaplarımın silinmesini istedim bir cevap gelmedi bunu sikayet edip siteden ismimi sildirmek istiyorum
mümkünmüdür acaba ??
simdiden tesekkürler..
Re: Açılan üyelikleri sildirmek
mavi ile gösterilen yeri okumanızı istiyorumm ..
Ancak burada uygulama yetkisi ve hakkı site sahibindedir sanıyorum. Diğer bir ifade ile mavi ile yazılı yerdeki yaptırımı uygulayıp, uygulamama hakkı site yönetimindir.
Saygılar.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Ancak burada uygulama yetkisi ve hakkı site sahibindedir sanıyorum. Diğer bir ifade ile mavi ile yazılı yerdeki yaptırımı uygulayıp, uygulamama hakkı site yönetimindir.
Saygılar.
ama bu site yonetimine baglıdır demiyor derhal silinir diye belirtmişler yani bu benim işlemimi haklı veya haksız bi sonuca cıkarmazmı ??
ilginiz için teşekkürler..
forum sahibini bulmalısın...
ve derdini ona anlatmalısın...
aksi halde hiçbişey yapamazsın kanunen
Alıntı:
serkan_79 rumuzlu üyeden alıntı
forum sahibini bulmalısın...
ve derdini ona anlatmalısın...
aksi halde hiçbişey yapamazsın kanunen
zaten site sahiplerinden birine soyledim taktıgı bile yok..
kişisel bilgilerimin o sitede yayınlanmasını istemiyorum bunun icin dava acamazmıyım..
Arkadaşlar ayrı bir konu açmak istemedim sorunum bu konuyla alakalı olduğu için.
Bana ait bir forum var.Bazı üyeler ayrılarak site kurdular.Üyelerden birisi forum kurallarını alıp noterde onaylatmış(telefonda söylediği).Konularının silinmesini talep etti.Ancak şöyle bir durum var.Üyelik sözleşmesinde üyenin böyle bir talepde bulunması durumunda insiyitafin forum yöneticisinde olduğu belirtilmektedir.Ve aynı kişi açtığı siteyi hacklediğim konusunda iftirada bulunmaktadır.Ne imiş ip İstanbul'dan imiş.İstanbul'da onbeş milyon insan yaşıyor.Her İstanbul'dan gelen ip benmiyim.
Bu durumda bana yasal bir yaptırım uygulatabilirlermi?Ne yapmam lazım?