aleyhe rumuzlu üyeden alıntı
Sene 1990 da bir çekle ilgili olarak beni dolandıran birini mahkemeye vermiştim ve mahkemede 2002 yılında konuyu karara bağladı karar aynen şöyleydi çekin karşılığı olan miktarın şahsım adına x bankası x şubesine yatırılması ve benimde bu çekle gidip hesabımdaki parayı çekebileceğimdi. Fakat ben çeki sene 2001 de kaybetmiştim sonra bu kararı duyunca o bankaya gittim çeki kaybettiğimi söyledim bana sunu sunu yaparsanız paranızı alabilirsiniz dediler bende dediklerini yaptım fakat geri gittigimde ne hikmetse parayı alamazsınız dediler. Bende belli bi süre bu işin peşini bıraktım bundan 7 ay önce tekrar gidip bu bankayı mahkemeye verdim ve mahkemede 2 hafta önce sonuçlandı karar aynen şöyleydi. Benim davayı kazandığım paramın 2002 yılından bu yana olan faiziyle birlikte uzmanlar tarafından hesaplanarak 14 gün süresince temiz yolu acık olmak üzre bana verilmesiydi. kararın üzerinden 8 gün gectikten sonra param faiziyle birlikte hesaplanmış yüksek bi mebla tutmustur karsı taraf yani bankanın avukatıda 8. günde temize başvurmuştur. Sizce yargıtay bu kararı bozarmı veya ben paramı alabilirmiyim.