Okulda kılık kıyafet yönetmeliği
İmam hatip liselerinde Kılık Kıyafet Yönetmeliği'nin kız öğrencilerin kıyafetini düzenleyen hükmünde, kız öğrencilerin yalnızca Kuranıkerim ders saatlerinde başlarını örtebileceğini biliyorum. Ama bir İmam hatip lisesinde öğrenim gören kız öğrenciler ve öğretmenler türban konusundaki yasal düzenlemelere riayet etmiyorlar. Bu konuda kimlere şikayette bulunabilirim? Ne gibi bir ceza verilir?
Re: Okulda kılık kıyafet yönetmeliği
"Milli Eğitim Bakanlığı ile Diğer Bakanlıklara Bağlı Okullardaki Görevlilerle Öğrencilerin Kılık Kıyafetlerine İlişkin Yönetmelik" ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik" e uyulmadığı gerekçesiyle İl milli eğitim müdürlüğüne, valiliğe şikayette bulunabilirsiniz.
Re: Okulda kılık kıyafet yönetmeliği
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Acaba ne tür bir ceza alırlar?
Cevap: Re: Okulda kılık kıyafet yönetmeliği
Sayın , Blue.Lucifer
Onları Keserler, belkide asarlar yok yok kesin silahlı İnfaz ederler "Lenin'in " Yaptığı gibi (Şaka, Şaka)
Yine de soruyorum Bunlardan birisi Yapılsa sizi Tatmin edermi
Cevap: Re: Okulda kılık kıyafet yönetmeliği
Şey Bu arada:
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal. (İstiklal marşı 2. kıta son mısrası)
Buradaki Hakk'a tapan , kısmından anladığınız nedir. (Sanki Allaha tapan anlaşılıyor gibi)
Baş Örtüsü ise Allahın Emridir (Bayanlara)
Okullarda Her Hafta sonu okuttuğukları İstiklal marşı ile "Yönetmelik Uygulamasında"
bir tezatlık yokmu sizce "
şikayette bulunmuşken bu konuda da bir şikayette bulunsanız da, biz de aydınlansak