iyi çalışmalar ben bir gıda firmasında 5,5 yıldır çalışıyorum yaklaşık 4 yıl depo sorusu olarak çalıştım patronunm arkadaşını getirerek depo müdürü yapyı bu süre içer,s,nde şirketin taşınmasından dolayı zam ayımızolan 6 ayda zam yapılmadı 9 aya kadar taşındık yeni gelen müdürün maaşının düşük olmasından dolayı yılbaşında zam yapacağını söyledi yılbaşındada zam yapmadı yeni gelen müdürle olan sorunlarımızdan dolayı sesimi cıkarmadım daha sonra zamların senelik olduğunu söylediler ve yılbaşına kadar çaresiz bekledik bu yılbaşıda kriz bahane edilerek zam yapılmadı 7 ayda yapılacağını söylüyor yeni gelen müdür işi öğrendi şimdi bu 7 aydada zam yapmasa yasal olarak ne yapmam gerekir yaklaşık 22 aydır zam alamıyorum istifa etmek istemiyorum şirketin idari kadrosu arkadaşım birikte kuruluştan tan beri varız ama sıkıntıdayım ayrıca ssk primler düşük yatıyor finans müdürüm arkadaşım olduğu için onlara sıkıntı yapmak istemiyorum maaş ların bir kısmı bankadan yatıyor kalan elden
bordromuzu son 1 yılda 1 defa imzaladım sahte imza atılıyor ayrılmam durumunda neleri bulundurmam gerekiyor