Merhaba,
Ben semtimden avukat aramaktayım. Nasıl bulabilirim?
Printable View
Merhaba,
Ben semtimden avukat aramaktayım. Nasıl bulabilirim?
1.Semtinizde dolaşırsınız. Başınızı yukarıya kaldırarak baka baka mutlaka ''Avukat''' ya da '' Hukuk Bürosu'' yazısı görürsünüz dalarsınız içeri... Burada sorun aval aval yukarılara bakarken önünüzdekine çarpmaktır...
2. Eşinize dostunuza güvendiğiniz birisine danışırsınız. Özellikle ilgili konuda çalışan avukat tanıdığı olan var mı diye bakarsınız. Burada sorun halkımızın çoğunun ''Benim tanıdığım bir savcı , hakim var diye başlaması'' sonra derdinizle başbaşa kalmanız olabilir.
3. İlgili yerin (Nerede oturuyorsanız) Baro sitesine bakarsınız. Orada Avukatların genelde telefonu ve adresi bulunmaktadır. Buradaki sorun da resme bakıp yakışıklı/ güzel veya yaşlı/ genç ikilemine düşmeniz olacaktır...
Ha bana soruyorsanız buradaki sorun da ben sizin hangi ilde oturduğunuzu bile bilmiyorum ki semtinizdeki avukatı bileyim....
Hukuki işlemler için kullanacaksanız nereden bulduğunuzun pek bir önemi yok.
özellikle tavsiye edilen,ilgili davalarda iyi olduğu bilinen bir avukatsa şehir dışından bile bulabilirsiniz.
Semtinizin Bakkalına sorunuz. O mutlaka avukatı tanıyordur... Genelde avukatlar veresiye alışveriş yaptıkları için...
Tebrik ederim :)