AVM de yeni kiraladığım dükkan hakkında
Yeni açılan bir avm de bir mağaza kiraladım fakat mağazayı bize son dükkan diye kiraladılar.Bununla yetinmeyip bir sürü marka sayıp önümüze koydular.140 dükkanla aynı anda açılışımızı gerçekleşetirecektik.Saydıkları ünlü firmalardan hiçbirisinin avm de yok ve şu an avm de 90 magaza ile çalışıyor.Bize gösterdikleri krokide magaza diye geçen yerleri şimdi restarona vermeye kalkıyorlar hemde kiramızın yarısına teraslı yerleri. avm yönetimine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz ulaştığımız zamanlardada bunun oluşmasını hemen beklemeyin diyorlar.Şu an açılmayan magazaların bazılarında çalışmalar söz konusu ama bizden imza attığımız kirayı talep ediyorlar. bu konu hakkında bilgisi olan birinden yardım istiyorum.
Re: AVM de yeni kiraladığım dükkan hakkında
Somut hukuki probleminizin çözümü için avukatınıza başvurmanız ve avukatınızın da imzaladığınız sözleşmeyi incelemesi gerekiyor.
Sn emrah bey ben imzaladığım projenin zaten arkasındayım benim amacım bana bu projeyi imzalarken söyledikleri yalanlar bana burayı kralerken bir sürü marka firmalardan bahsettiler ama şimdi hiç biri yok.Yani dolandırılarak imzaladım bana burayı tabiri caizse yağlayıp balladılar önüme bir sürü istatik koydular ve son dükkan diye verdiler ama hala kiralanmayan ve açılmayan 40 dükkan var ve biz avm olarak 140 dükkanla beraber açılacaktık yani bunu bize taahüt ettiler.Yani ana firmanın pazarlama elamanları bizi bir şekilde burasını farklı tanıtıp dolandırdılar. Ben bununla ilgili ne yapabilirim bunun peşindeyim ....
Sözleşmeye aykırılıktan doğan maddi zararın giderilmesi, sözleşmenin feshi ve sair hususların değerlendirilmesi gerekmektedir. Dolandırıcılık dolayısıyla Cumhuriyet savcılığına şikayette bulunabilirsiniz. Fakat yine bizlerin yapabileceği bir şey yoktur, avukatınıza başvurunuz.