Merhabalar cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum.Düşen boşanma davasında 4 yaşındakı kız çocuğunun velayeti nolur.çocuğu hem anne hem baba istıyor.
Printable View
Merhabalar cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum.Düşen boşanma davasında 4 yaşındakı kız çocuğunun velayeti nolur.çocuğu hem anne hem baba istıyor.
dava karara bağlanmadığı için çocuğun velayeti anne ve babada
Anne baba ayrı yaşıyorlarsa,
öncelikle..çocuk kapanın elinde kalır.. şaka bir yana 4 yaşındaki çocuk anne sevgi ilgi ve şefkatine ihtiyaç duyacağı için (ben bunu hiç anlamam neden baba sevgisinin, ilgisinin, şefkatinin adı olmaz) annede kalması gerekir. Ama yasal bir zorunlulukta yok (illa annede yada babada kalır diye )bu konuda bildiğim kadarı ile..
.
Sizde bir anne-baba kuzususunuz. Anneniz ve babanız arasında tercih yapabilir misiniz? Hele ki o yaşta. Benim annem-babam 11 yıldır aynı evde küsler, ileride boşanacaklar ama. Sırf evlenmemizi bekliyorlar. Ve ben asla ne annemden ne babamdan vazgeçemiyorum. İkisini de görmek istiyorum. Görmezsem vicdanım rahat etmez. Allahtan korkarım, ya tercih yapar da diğerini gücendiririm diye. Anne baba arasında tercih yapamam. Yukarıda Allah var. Çıkar acısı bir şekilde. Lütfen çocuğu paylaşmaya çalışmayın olur mu? Evli de olsanız olmasanızda çocuklar anne-baba sevgisi ile büyümeliler. Eğer eksikliği olursa okul ve arkadaş çevresine karşı kendilerini bu konuda eksik hissederler.
Anne-baba olarak bu konuda duyarlı olup lütfen çocuğunuzu eksik bırakmayın olur mu?
Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.