Merhabalar benim bireysel bir web projem var bu projem üyelikli bir sistem ve üyelerden sistemden faydalanmaları için ücret talep ediyorum.Bildiğim kadarıyla ben bireysel olarak bunu yapamayacıgımdan şirketi olan bir tanıdıgımın ltd şirketi üzerinden bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyorum ve sitenin üyelik sözleşmesinde bu siteyi X firma işletiyordur ibaresi koydum.Web projemle ilgili domain(adres ) benim üstüme kayıtlı ve hosting(alan) şifreleride bende hosting hizmetide adıma kayıtlı.Suan ekonomik olarak yeni bir firma acamıyorum ancak Ben ilerde eger projem belli bir boyuta gelirse yeni bir firma acmak istiyorum.Bu durumda suan ismini kullandıgım bu firma benden hukuki olarak bir hak talep edebilirmi web sitesini sahiplenebilirmi.Benim bu geçisi hukuki anlamda yapabilmem için bir şey yapmam gerekiyormu eger öyleyse neler yapmam gerekiyor.Şuan istenen hizmet bedelinin yatırılacagı banka hesap numaralar bu firmaya ait.Firma ile aramızda imzalanmış herhangi bir belge yok.benden habersiz hukuksal bir işelm yapabilirmi bu site ile ilgili.Böyle bir durum olabilirse benim neler yapmam lazım (orn noter tastiki vs..)
Bu konuda bilmediğim karsıma gelebilecek baska sıkıntılarda varsa lütfen uyarın .Acil Yardımlarınıız bekliyorum.Çok teşekkür ediyorum ilgilenen tüm arkadaslara.